reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moja Julcia ma się dobrze obecnie śpi więc mama ma czas na ploteczki. Czytałam wcześniejsze posty, nikt nigdy nie da Tobie gwarancji że będzie dobrze ale jak się nie spróbuje to się nigdy tego nie dowiesz. Może akurat tym razem będzie dobrze. Nie można poddawać się życiu, które stawia nas w takich sytuacjach trzeba się podnieść i ruszyć dalej, bo dalej to życie się toczy raz mamy pod górkę raz z górki. Każdy ma doła zwłaszcza w takich sytuacjach ale się z niego wychodzi. Głowa do góry na pocieszenie mogę jeszcze dodać, że nie raz jeszcze będzie pod górkę. Brzmi optymistycznie? Co ty na to?

reklama
Iławianka wiem ze bedzie jeszcze pod górkę bo ja mam ostaanio raz pod raz z
ehhh wiem ze sie nigdy nie dowiem jak nie sprobije ale ten strach jest tak silny ...:/

Agusia...witaj kochana,przykro mi bardzo,ze i Ciebie TO spotkało...tulę Cie bardzo mocno...nie bede oryginalna i poprostu podpisze się pod słowami dziewczynek...musisz być silna dla Synka.......tulę Cię bardzo mocno....dla Twojej Córuni....

Załączniki

• Bierzemy_udzial_w_akcji_sWIATElKO_PAMIeCI___%20(4).jpg
    Bierzemy_udzial_w_akcji_sWIATElKO_PAMIeCI___%20(4).jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
To dobrze że się boisz to znaczy że jesteś po prostu człowiekiem. Każdy się czegoś boi. Ja bałam się zajść w ciążę, byłam w ciąży bałam się czy donoszę, mam dziecko boję się czy nie zachoruje poważnie. Strach nam towarzyszy przez całe życie i tak będzie do końca.

Agnieszka Aj masz przepiękną córeczkę - miałam Tobie to już wcześniej powiedzieć i dzielna z Ciebie kobieta, że tak o nią walczyłaś. Pozdrawiam i mocno ściskam

Ostatnia edycja:
reklama
Iławianka nie wiem jaka była przyczyna Twojego poronienia ale ja na przykład bez przyczyny nie poroniłam i boje sie ze jesli ginek o mnie dobrze nie zadba i nie unormuje hormonkow to bedzie sytuacja sie caly czas powtarzala sa dziewczynki ktore poronily w sumie bez przyczyny bo bez badanek zaszly w ciaze i tula teraz swoje maluchy
a wmoim przypdku jest inaczej wiec mowienie ze jesli nie sprobuje to sie nie przekonam jest troche mylne bo jak sie nie wylecze to poroniena beda sie powtarzaly non stop

Do góry