reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasia, to ja już dawno powinnam urodzic, bo my co chwile chodzimy na urodziny, mamy teraz taki gorący okres urodzinowy:-D A tak wogóle to mi nawet brzusio jeszcze nie opadł, do tego nie odczuwam skurczy, ciekawa jestem naprawdę co wyjdzie na KTG w piątek:szok:

reklama
Guśka wiesz tak mam wizytę, a jeszcze dam rade,, przynajmniej zobacze sie z kolezanka,,ona wraca teraz z macierzynskiego,, heh u mni e w pokoju wysyp, po kolei,, hehe, najpierw jedna teraz druga i teraz ja,,heh i 2 kolejka sie szykuje,,hhe:-D:-D

heh jedna druga wygłaskała, heh potem jedna zarazila si eod drugiej,,heh i tak u nas maluszki w pokoju , heh ale same chłpy,,hehe juz jest ich 5 na pokój,, heh a ja chce dziewuszke

hehe kochane forumowiczki u kasiekkm można się ciąża zarazić!! ja bym już u Ciebie była gdybym nie była... hehe

Ku pamięci.. cieszę się Marta ze napisałaś. Dawno Cię nie było to fakt. Napisz co u Ciebie. Czy wiesz już co nosisz pod sercem itp.

Guska(Agula) fajna bryka to fakt. Oglądnełam sobie..

reklama
Do góry