reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasia, to ja już dawno powinnam urodzic, bo my co chwile chodzimy na urodziny, mamy teraz taki gorący okres urodzinowy:-D A tak wogóle to mi nawet brzusio jeszcze nie opadł, do tego nie odczuwam skurczy, ciekawa jestem naprawdę co wyjdzie na KTG w piątek:szok:

reklama
Guśka wiesz tak mam wizytę, a jeszcze dam rade,, przynajmniej zobacze sie z kolezanka,,ona wraca teraz z macierzynskiego,, heh u mni e w pokoju wysyp, po kolei,, hehe, najpierw jedna teraz druga i teraz ja,,heh i 2 kolejka sie szykuje,,hhe:-D:-D

heh jedna druga wygłaskała, heh potem jedna zarazila si eod drugiej,,heh i tak u nas maluszki w pokoju , heh ale same chłpy,,hehe juz jest ich 5 na pokój,, heh a ja chce dziewuszke

hehe kochane forumowiczki u kasiekkm można się ciąża zarazić!! ja bym już u Ciebie była gdybym nie była... hehe

Ku pamięci.. cieszę się Marta ze napisałaś. Dawno Cię nie było to fakt. Napisz co u Ciebie. Czy wiesz już co nosisz pod sercem itp.

Guska(Agula) fajna bryka to fakt. Oglądnełam sobie..

reklama
Do góry