reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a mówią że małżenstwa nie mogą pracowac razem... mnie nie chcieli z tego względu przuyjać do pracy na początku, ale wywalili mnie dzrwiami to wlazłam oknem i tak do skutku!!

reklama
Kasia, ja chcę chociaż do niedzieli jeszcze wytrzymać, bo jedziemy do mojej chrześniaczki na urodziny:-)

Guska, ja zanim zaczęłam pracę w biurze, to jeździłam z męzem po sklepach i rozwoziliśmy towar i wszyscy się dziwili, ze my tak ze soba wytrzymujemy 24 na dobe, a ja to uwielbiałam:tak::-)

Alicja, współczuje szefowej

Pati a jak tam Twoje kaszatniczki??

HEH Alicja nawt na ramieniu mam kwiat lotosu wytatuawany,,hehe,, mówisz Julcia,, o jak bym chciała,, trzymaj kciuki,,:-D:-D

kasiekkm to w takim razie życzę córci, a na zwolnienie to może idź wcześniej... po co czekać trzy tygodnie

Pati sliczna piosenka,,,,,:-D:-D
Mircia,,heh to jak planujesz urodzinki na niedzielę,heh to ja stawiam,że ty dojedziesz na porodówke w ta niedziel,e... to tak jest jak sie ma plany,hehh:-D:-D:-D

koszatniczki super, fikaja w kółku i broją na całego, przewracaja mamusie jak chce mleczka hehe nie wyglada to na zbyt przyjemne dla niej....

mam coś jeszcze dla was tym razem o waszych meżusiach :)

Opiekun

Oświadczam Ci każdego dnia
Choć nawet nie wiem gdzie jesteś
Lecz wszystkie smutki wiem
Rozproszyć możesz jednym gestem
Jest w Tobie coś takiego, że
Czuję się bezpiecznie
I pewność mam, że przed każdym złem
Obronisz mnie skutecznie
Wiem, wiem, wiem

Już wiem, że nic więcej nie chcę mieć niż mam
I tak zostawię to kiedyś wszystko
Nieważne jest, bylebyś tylko był
Gdzieś blisko mnie, gdzieś blisko mnie

Jest jeszcze jedno, dobrze wiesz,
Że zbliża się ten dzień
Już martwię się co zrobisz gdy zabraknie
Mnie, mnie, mnie

Już wiem, że nic więcej nie chcę mieć niż mam
Gdzieś blisko mnie, gdzieś blisko mnie

Nic więcej nie chcę mieć niż mam
Gdzieś blisko mnie, gdzieś blisko
nanana……………………………

zmykam papa, tak jakoś dzis mnie naszło na łzy hehe nie śmiejcie sie ze mnie ale to zespół z mojego rodzinnego miasta i pamiętam jak zaczynali swoją karierę grając za 10 zł i jeżdżac maluchem na koncerty... szkoda że teraz troche im kasa do łbów odbiła ale to chyba norma w rozrywce...

reklama
Do góry