reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
"Zmierzch" Meyer - ostatnio film na podstawie był... mnie wciągnęła nieziemsko - w tydzień przeczytałam 4 książki...
Alicja1985
hahahhaah co zle moglas zobaczyc swoja "małą z bardzo bliska DDDDDDDDDD
Mirka, u nas w firmie ja byłam pierwszą kobitką, za kilka miesięcy zatrudnili następną, teraz jeszcze jedną, wcześniej to była męska firma bo branża IT, kobiety raczej były niemile widziane, ale się im odmieniło :-) ale skoro pracodawca decyduje się na zatrudnianie kobiet i to młodych to chyba liczy się z tym, że kiedyś będą chcialy mieć dzieci!! Wszystkim życzę dobrych i wpsaniałomyślnych szefów.
a propo pracowania z M, kiedyś dyro powiedział mi, że to dziecko to takie firmowe będzie, a ja na to : ale udział twórczy miał tylko mój mąż!!
a propo pracowania z M, kiedyś dyro powiedział mi, że to dziecko to takie firmowe będzie, a ja na to : ale udział twórczy miał tylko mój mąż!!
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
a na mnie jak narazie wanna nie działa, ale mam nadzieje,, że w końcu zadziała, nie chcę prznosić ciązy
Alicja1985
wiecie moja szefowa generalnie strasznie zazdrosna jest o to ze ktos ma lepiej od niej
jej maz ja zdradza nie moze z nim zajsc w ciaze albo juz teraz nawet nie chce
i sie wyzywa na wszytskich a najabrdziej obrywa sie mi
wkurza ja ze ja codziennie mam dobry humor ze ludzie nazywaja mnie maskotka dziekanatu i ze z M mam dobrze i tak dalej jeszcze raz to powtorze glupis su...........ka !!!!!!!!!!!
jej maz ja zdradza nie moze z nim zajsc w ciaze albo juz teraz nawet nie chce
i sie wyzywa na wszytskich a najabrdziej obrywa sie mi
wkurza ja ze ja codziennie mam dobry humor ze ludzie nazywaja mnie maskotka dziekanatu i ze z M mam dobrze i tak dalej jeszcze raz to powtorze glupis su...........ka !!!!!!!!!!!
kasiekkm
Mircia spróbó masarz brzusia i ananasa powcinaj,,,, heh nieraz pomaga,,. alicja on nagrał, nie tak wszystko,,heh tylko tak z ukosa, wiesz nagrywajac malego,, heh nie patrzył co w tle,,hehe,, no ale cóżm,, nikt tego ni ewidzial prócz mnie,,hehhe
Guśka,, fajnego masz szefa,,,,,, tylko pozazdrościć, heh u mni ecoraz gorzej,, dosyć że praca stresujaca, to jeszcze ona,, wieżma,,///
Guśka,, fajnego masz szefa,,,,,, tylko pozazdrościć, heh u mni ecoraz gorzej,, dosyć że praca stresujaca, to jeszcze ona,, wieżma,,///
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Guska, hehehe, dobre:-) O nas dla odmiany mówią małżeństwo firmowe, bo hajtaliśmy się jak już razem w tej firmie pracowaliśmy, ale znaliśmy się juz wcześniej:-)
reklama
Alicja1985
Kasiek kwiat lotosu i policz do 10
nie denerwuj MAŁEJ bedzie Julcia mowie Wam czuje to po kosciach DDD
nie denerwuj MAŁEJ bedzie Julcia mowie Wam czuje to po kosciach DDD