reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mircia do Wanny z m..heh ,, wiesz kąpiel i nie tylko sprzyja szybszemu porodowi,,heh dobry pomyśl,,hehe odrazu wykapana odswiezona,,heh:-D:-D:-D i na porodówke,,,

Alicja,mój M,, nagrał na kamerę,,,,, co za chłop..heh

reklama
Mirka, u nas w firmie ja byłam pierwszą kobitką, za kilka miesięcy zatrudnili następną, teraz jeszcze jedną, wcześniej to była męska firma bo branża IT, kobiety raczej były niemile widziane, ale się im odmieniło :-) ale skoro pracodawca decyduje się na zatrudnianie kobiet i to młodych to chyba liczy się z tym, że kiedyś będą chcialy mieć dzieci!! Wszystkim życzę dobrych i wpsaniałomyślnych szefów.
a propo pracowania z M, kiedyś dyro powiedział mi, że to dziecko to takie firmowe będzie, a ja na to : ale udział twórczy miał tylko mój mąż!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-sLYd5xV6iE"]YouTube - Łzy - Szczęścia smak (Koncert akustyczny)[/ame]

wiecie moja szefowa generalnie strasznie zazdrosna jest o to ze ktos ma lepiej od niej
jej maz ja zdradza nie moze z nim zajsc w ciaze albo juz teraz nawet nie chce
i sie wyzywa na wszytskich a najabrdziej obrywa sie mi
wkurza ja ze ja codziennie mam dobry humor ze ludzie nazywaja mnie maskotka dziekanatu i ze z M mam dobrze i tak dalej jeszcze raz to powtorze glupis su...........ka !!!!!!!!!!!

Mircia spróbó masarz brzusia i ananasa powcinaj,,,, heh nieraz pomaga,,. alicja on nagrał, nie tak wszystko,,heh tylko tak z ukosa, wiesz nagrywajac malego,, heh nie patrzył co w tle,,hehe,, no ale cóżm,, nikt tego ni ewidzial prócz mnie,,hehhe:-D:-D

Guśka,, fajnego masz szefa,,,,,, tylko pozazdrościć, heh u mni ecoraz gorzej,, dosyć że praca stresujaca, to jeszcze ona,, wieżma,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:///

Guska, hehehe, dobre:-) O nas dla odmiany mówią małżeństwo firmowe, bo hajtaliśmy się jak już razem w tej firmie pracowaliśmy, ale znaliśmy się juz wcześniej:-)

reklama
Do góry