reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mircia do Wanny z m..heh ,, wiesz kąpiel i nie tylko sprzyja szybszemu porodowi,,heh dobry pomyśl,,hehe odrazu wykapana odswiezona,,heh:-D:-D:-D i na porodówke,,,

Alicja,mój M,, nagrał na kamerę,,,,, co za chłop..heh

reklama
Mirka, u nas w firmie ja byłam pierwszą kobitką, za kilka miesięcy zatrudnili następną, teraz jeszcze jedną, wcześniej to była męska firma bo branża IT, kobiety raczej były niemile widziane, ale się im odmieniło :-) ale skoro pracodawca decyduje się na zatrudnianie kobiet i to młodych to chyba liczy się z tym, że kiedyś będą chcialy mieć dzieci!! Wszystkim życzę dobrych i wpsaniałomyślnych szefów.
a propo pracowania z M, kiedyś dyro powiedział mi, że to dziecko to takie firmowe będzie, a ja na to : ale udział twórczy miał tylko mój mąż!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-sLYd5xV6iE"]YouTube - Łzy - Szczęścia smak (Koncert akustyczny)[/ame]

wiecie moja szefowa generalnie strasznie zazdrosna jest o to ze ktos ma lepiej od niej
jej maz ja zdradza nie moze z nim zajsc w ciaze albo juz teraz nawet nie chce
i sie wyzywa na wszytskich a najabrdziej obrywa sie mi
wkurza ja ze ja codziennie mam dobry humor ze ludzie nazywaja mnie maskotka dziekanatu i ze z M mam dobrze i tak dalej jeszcze raz to powtorze glupis su...........ka !!!!!!!!!!!

Mircia spróbó masarz brzusia i ananasa powcinaj,,,, heh nieraz pomaga,,. alicja on nagrał, nie tak wszystko,,heh tylko tak z ukosa, wiesz nagrywajac malego,, heh nie patrzył co w tle,,hehe,, no ale cóżm,, nikt tego ni ewidzial prócz mnie,,hehhe:-D:-D

Guśka,, fajnego masz szefa,,,,,, tylko pozazdrościć, heh u mni ecoraz gorzej,, dosyć że praca stresujaca, to jeszcze ona,, wieżma,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:///

Guska, hehehe, dobre:-) O nas dla odmiany mówią małżeństwo firmowe, bo hajtaliśmy się jak już razem w tej firmie pracowaliśmy, ale znaliśmy się juz wcześniej:-)

reklama
Do góry