reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Póki co zmykam się zrelaksować pod prysznicem.
Mężulkowi przekazuję kompa.. tylko porszę mi z nim zbytnio nie romansować :rofl2::-D:tak:;-):-)

Całuski i pewnie do zobaczenia później!

Całuje Was wszystkie ciężaróweczki.. od najstarszej tc do najmłodszej! Bez wyjątku :rofl2:

kurcze musza,, heh skoro taka epidemia u mnie w pracy,,,,:-D:-D:-D no ale grzecznie po kolei,,,,, ja zaszlam zaraz po kolezance to poronilam, jak urodzila to jest ok,,, teraz juz po mnie stara sie nastepna.. ale mowi ze chyba musi odczekac w kolejce,,,, bo cos nie wychodzi,, ale jest dobrej mysli,,,, jest dzielna, nie mogla miec wogole 10 lat czekala na synka,, teraz ma 2 latka i pracuje nad drugim,,,,,,,

EDytka,, niech zadzizałają..... trzymam kciukasy...............

KAROLKA gdzie się podziewsz?????

Wróbelek śliczny wózio..... i cena nawt nawet,,,,

ja zmykam mały mni emęczy,, chce gre.....................

buziaki dla wszystkich i miłego wieczorku:-D:-D:-D:-Dpa

reklama
Może i tak, ale dla mnie to nie problem bo nie musze wnoosic wózka na górę. Uroki życia na wsi....

Do góry