reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

he guśka,,,, a copowiesz na to,,że ja z koleznka w tym samymc zasie zolanowalysmy ,róznic edzieci mamy 3 miesiace,,, po 3 latach znow zgadalysmy sie ze fajnie znow razem, heh udlo sie,,,,,,, 10 dni w terminie,,, ona poronił tydzien przedemna, ja z ania,, a teraz znow jestesmy razem u niej ok i u mnie tez, ona ma 3 dni przedemna termin,,heh dobre nie...........:-D

reklama
dla ciebie Alicja juzśłęfluidki akurat na noc poślubna dojdą,,,,:-D:-D:-D:-D~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WITAJ NASZA EDYTKO....:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):tak::tak::-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-);-);-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maja będzie dobrze zobaczysz. Już masz za sobą znów pewnien etap. Teraz po pierwszej @ idź do kontroli a potem na badanka do kraka.. Trzymamy kciuki by wszystko układało się po Twojej myśli.

Alicja ależ masz ambitne plany.. iść na L4:-D ale z pięknego powodu ;-)
Mowisz ze jesteś maskotką dziekanatu? Wow :szok::rofl2:

Mika faktycznie teraz to juz każdy dzień może być tym właściwym. Ale czekamy cierpliwie póki co. Po terminie będziemy czarować ;-)

Kasiu(Kasiek) zarażacie ciaża? gdzie?Kiedy? Podaj namiary :-)

Beatko witaski. Dobrze że się meldujesz :zawstydzona/y::-D:rofl2: Jesli masz problemy z kompem nie nadrabiaj zaległości tylko pisz na bieżaco. A zaległosci póki co masz wybaczone..
A wiesz że mówi Ci to guru :-);-) znaczy nie wiesz ale się dowiesz jak doczytasz zaległości :blink::rofl2::-D:tak:;-):-)

Dziękuje za miłe przyjęcie :rofl2::-D

reklama
i dla EDYTKI.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~

specjalne zkładowe,,heheh:-D:-D:-D:-D u mni ew pracy się śmieją,że mój pokój wiatropylny,,,,,,,hehe:-D:-D:-D:-D

Witaj Kinguś,,,ciesze się,,,że u WAS wszystko ok,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Do góry