reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mirka, a co związane z Zusem nie jest biurokracją?? pożal się Boże instytucja która niczemu nie służy

To znaczy, że niepotrzebnie ten wniosek składałam, ale dobrze wiedzieć, jeden problem z głowy. Ostatnio się nawet zastanawiałam, czemu jeszcze nie mam żadnej informacji z ZUS-u, ale teraz już wiem.

Guska, ja też mam super szefa, też wiedział, ze wcześniej poroniłam i mimo, ze jestem pierwszą dziewczyna w ciązy w naszej firmie, to naprawde nie robi mi pod górkę, tylko stara mi się wszystko ułatwiać...tak wogóle to mój m tez pracuje w tej firmie:-) jest nas tam sporo babek w biurze, ale tylko dwie męzatki ( ja i kasjerka, po 50 i bezdzietna) a pozatym same panienki i w większości single:tak:

Alicja, ja też nie lubię sama spać, mimo, ze mój m strasznie się rozpycha w wyrku, ale jak go nie było przez tydzień, to ja strasznie za nim tęskniłam;-):tak:

moj M tez sie zawsze rozpycha jak spi a do tego strasznie chrapie a ja go tłukę za to w nocy ;)
ale spanie bez niego jest 100 raz gorsze od tego wszystkiego

Witam Was:)

Wpadłam w sidła tej ksiażki - w sobotę skończyłam czytać po polsku a w niedzielę zaczęłam czytać w oryginale, właśnie kończę.

Alicja- doskonale Cię rozumiem - też nie lubię jak M wyjeżdża.

reklama
Do góry