reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja, do pobliskiego szpitala mam blisko tzn 14 km, ale tam to za dopłatą nie pojadę, a do szpitala w którym chcę rodzić jest kawałek, ale już tyle razy tam byliśmy, ze drogę i objazdy znamy na pamięć:-D

chyba ze moj ginek jakos gdzies w szpitalu bedzie z reszta juz sama nie wiem ehhhh wrrr ale cale szczescie jeszcze mam troche czaus zeby sie zastanowic :DDDDDDDD

fajny temat o tych wozeczkach no ale ja jeszcze mam troche czasu,chcociaz juz nie moge sie doczekac.Koti starsznie mi przykro.Jejku tak dlugo mnie nie bylo,nie wiem ile nowych dziewczyn przybylo ale widze,ze sporo juz nas ahh:-(

alicja, kasiekkm szczerez Wam współczuję takiego szefostwa, moim szefem jest facet - lekko po 40-stce, ma dwóch synów, ale przede wszystkim jest człowiekiem, po drugim poronieniu jak wróciłam z pracy (pracuje z M w jednej firmie, więc wzyscy o wszystkim wiedzieli) grzecznie zapytał jak się czuję, wogle był wyrozumiały, a teraz jak szłam na zwolnienie to nie powiedział ani słowa... po prostu nas rozumie, byłam na wigilli firmowej i wszyscy byli mili, szef był zadowolony że brucholek widać, dopytywał co i jak, no i wiem że miejsce pracy na mnie czeka :-)

reklama
Wpadłam tylko na moment bo znów mnie moje knigi wołaja, chcialam wam tylko coś przesłac, przeczytajcie sobie to tekst pewnej piosenki, zespołu który przez wilelu ludzi jest uważany za zespół z dziennymi piosenkami ale ja uważam trochę inaczej bo ich teksty dają mi nadzieje na lepsze jutro a ta piosenka jest trochę o naszych aniołkach i przyszłych dzidziach: Zespół Łzy piosenka "Szczęścia smak":

Jak możesz spokojnie spać,
Kiedy ja siedzę tu
Z głową wtuloną w dłonie,
Tonę we łzach.
Jak możesz tak beztrosno się śmiać,
Przecież nie ma mnie przy tobie?
Runął nasz piękny świat.

Aaa, aaa.

Jak długo jeszcze będę się bać
W miejscu stać?
Z głową schowaną w piach
Znów coś grać.
Jak długo będzie gonić mnie strach
I jak długo uciekać mam przed niewiadomo czym?
Czy szczęścia można się bać?

Aaa, aaa.

Byłam już tak blisko,
Już prawie czułam jego smak,
Prawie miałam wszystko.

Aaa, aaa.

Byłam już tak blisko,
Szczęścia smak.

Aaa, aaa.

Byłam już tak blisko,
Prawie miałam wszystko.

Aaa, aaa.

Byłam już tak blisko,
Szczęścia smak.

nie wiem czy to znacie... ale ja znam tą piosenke.. powiem tylko tyle dla was wszystkich nie bójcie się szczęścia :-)

Do góry