reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiesz co, ja kurcze w takich momentach mam zawsze strasznie jasny umysł i o wszystkim pamietam, gorzej mój m, on wtedy o wszystkim zapomina:-D

Heh witam ponownie dziewczynki..) słiczny kolor wózia,,hehe...... Adriankowi napewno się spodoba,,,heh ale fajnie ty gotowa,,mój Igor przyszedł na świat 17 dni przed terminem,,heh wiec ...heh czekam niecierpliwie,,,,,

Alicja,,,moja szefowa tez mnie,wku.,,,,,,,,,a............. i ide na zwolnienie,,,,, czyli z pocztkiem 6 miesiaca, heh czas najwyzszy,, to jeszcze 3 tyg,,,,,

Słodziutka,, andzi,,;0:-D:-D:-D:-D buziaki

Koti,, trzymaj się kochana,,
Syla,,życzeżeby mdłoscijuz na stałe odeszły

Dlaczego tak, heh wiem cos o wadze wózka,,heh tez tak miałam, tylko że ja targłąm na 2 piętro,,,,

Guśka super ten twój pojazd,, heh nich sie spisuje,,,,,( dodam ze w moim tez gondolka sie sciaga:-D:-D:-D) ale na nasze drogi twój wybór trafny,,zressztą wszystkie wózie śliczne,,

alla.. Twój tez,, musty,,hehśliczny,,
Selenka tez piękny wybrała,,,,,,,,:-D:-D:-D

ANetka, jak tam psinka,, heh rajma w tym naszym śniegu pewnie,,,hehe, :-D:-D:-D

wszystkie dziewuszki pozdrawiam,,

a ja dziśmam chyba dzin głodomorka,heh tylko jem,, heh ,,,, zjadłam dzis na sniadanie serek wiejski z byka,,,,,heh potem precla z aktivia,heh ,, na przekaske bułke słodka, w domu na obiad fasolke szparagowa, heh, i tearaz bułke z serem,,masakra,,chyba pęknę z tego obzarstwa,,heh no własnie dziecko dłao mi czekoladkę,, heh ja fafoły to lubie,,,:-D:-D:-D

mówisz aparat spakowany,,heh fajnie,, mój jak był przyporodzie i lekarka powiedziala ze moze byc z przodu i ogladać poród,,heheh,,to tak sie rozpedził jak Igor przyszedł na świat ze nie tylko maluszka skamerował tylko mnie,,heh ci faceci,,,:-D:-D:-D

Kasiek masz racje po co sie wkurzac i siebie i dzidzusia w brzuszku teraz Wam trzeba duzoo spokoju a nie jakiej baby okropnej
moja szefowa to juz przechodzi ludzkie pojecie !!!!!!!!!kretynka

reklama
Syla, ale fajna wiadomość. Myślisz, że to wydłużone L-4 mnie też dotyczy? Bo ja już w sumie wniosek o świadczenie rehabilitacyjne złożyłam na początku stycznia w pracy, bo można też przez pracodawcę. Może niepotrzebnie.

Ja też uwielbiam rafaello, hihihi. A teraz to mi w ogóle wszystko smakuje, nawet galaretka w czekoladzie, za którą kiedyś w ogóle nie przepadałam. Właśnie sobie mleko ugotowałam i będę piła z miodem, heheh. Takie mam ostatnio zachcianki :))).

Do góry