reklama
also, selena dziękuję za ciepłe słowa. Dobrze że jesteście
Na rozładowanie nerwów poszłam z psiurem na zakupy a później upiekłam karpatke...kij tam z odchudzanie... dobry nastrój ważniejszy :-)
Ktoś ma ochotę?? to zapraszam :-)
Na rozładowanie nerwów poszłam z psiurem na zakupy a później upiekłam karpatke...kij tam z odchudzanie... dobry nastrój ważniejszy :-)
Ktoś ma ochotę?? to zapraszam :-)
fakt xa jest dość ciężki, ale ja mieszkam w domku i tylko gondolę z dzidzią bedę zabierać do domku po schodach, dlatego zależało mi żeby gondola była zdejmowana, zamierzam duuuużo spacerować po chodniakach którym daleko do ideałów, wybór padł dlatego na xa, poza tym żadnego wózka nie udało mi się podnieść (pustego) jedną ręką by wjechać tak jakby na krawężnik, a xa owszem z niedowierzaniem zrobiłam to jedną ręką. Naparwdę długo się zastanawiałm jaki kupić, mam nadzieję że nie będę żałowała.
Ale stwierdzam, że każdy wózek kupuje pod siebie i każda z nas ma rację jeśłi chodzi o trafność wyboru.
Ale stwierdzam, że każdy wózek kupuje pod siebie i każda z nas ma rację jeśłi chodzi o trafność wyboru.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Uffff posprzatałam.. i teraz padam na pyszczek. Ale sobie nadałam tepmo.
Anetko,Carri naprawdę chyba coś wisi w powietrzu bo i ja choć uważam się za wzorowe małżeństwo to kłótnie są, były i będą. Normalka. Ale fakt najbardziej boli wypowiedziane o jedno słowo za dużo.
Wózki dziewczynki śliczne. Każda wybrała cosik dla siebie. Tylko guska nie podała linku.. i nie za bardzo wiem o jaki wóz chodzi
Anetko,Carri naprawdę chyba coś wisi w powietrzu bo i ja choć uważam się za wzorowe małżeństwo to kłótnie są, były i będą. Normalka. Ale fakt najbardziej boli wypowiedziane o jedno słowo za dużo.
Wózki dziewczynki śliczne. Każda wybrała cosik dla siebie. Tylko guska nie podała linku.. i nie za bardzo wiem o jaki wóz chodzi
slodziutka_e
Zmykam się położyć koło mężusia. Odpoczynek po pracy jest jak najbardziej wskazany
Trzymajcie się cieplutko.
Trzymajcie się cieplutko.
Słodziutka witaj,
X-lander XA z GONDOLĄ+TORBA+2 FOLIE OD RĘKI WYS (559319899) - Aukcje internetowe Allegro takowy zakupiliśmy
X-lander XA z GONDOLĄ+TORBA+2 FOLIE OD RĘKI WYS (559319899) - Aukcje internetowe Allegro takowy zakupiliśmy
guska no ja ciast z owocami nie lubię;-) ale za to za karpatka przepadam :-)
Edytka... no właśnie... to jedno słowo za dużo... to w tym wszystkim najgorsze...
a ja jeszcze nie umiem się długo gniewa....a czasami tak bym chciala...
Edytka... no właśnie... to jedno słowo za dużo... to w tym wszystkim najgorsze...
a ja jeszcze nie umiem się długo gniewa....a czasami tak bym chciala...
reklama
allaa
Przeczytałam Waszą weekendową produkcję no i już nie mam czasu odpisać, bo M zaraz będzie w domu.Dziękuję za zapewnienie rozrywki w poniedziałkowe popołudnie;-);-);-);-);-).
Guśka my taki sam wózek wybraliśmy tylko chyba kupimy (tzn. moi rodzice;-)) kupią ten z kolekcji 2009r.
Pozdrawiam Was serdecznie i moc buziaków przesyłam.
Guśka my taki sam wózek wybraliśmy tylko chyba kupimy (tzn. moi rodzice;-)) kupią ten z kolekcji 2009r.
Pozdrawiam Was serdecznie i moc buziaków przesyłam.