reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no to będziesz zadowolona, nim naprawdę fajnie się jeżdzi,, a ty w domku to ni emusiz dzwigac,, takze zakup udany,, a jki kolor kupiłas???:-D:-D

reklama
also, selena dziękuję za ciepłe słowa. Dobrze że jesteście :tak:
Na rozładowanie nerwów poszłam z psiurem na zakupy a później upiekłam karpatke...kij tam z odchudzanie... dobry nastrój ważniejszy :-)
Ktoś ma ochotę?? to zapraszam :-)

fakt xa jest dość ciężki, ale ja mieszkam w domku i tylko gondolę z dzidzią bedę zabierać do domku po schodach, dlatego zależało mi żeby gondola była zdejmowana, zamierzam duuuużo spacerować po chodniakach którym daleko do ideałów, wybór padł dlatego na xa, poza tym żadnego wózka nie udało mi się podnieść (pustego) jedną ręką by wjechać tak jakby na krawężnik, a xa owszem z niedowierzaniem zrobiłam to jedną ręką. Naparwdę długo się zastanawiałm jaki kupić, mam nadzieję że nie będę żałowała.
Ale stwierdzam, że każdy wózek kupuje pod siebie i każda z nas ma rację jeśłi chodzi o trafność wyboru.

Carri witaj
Anetka karpatka mówisz.... pychotka, w sobotę pewnie się skuszę na zrobienie tego przysmaku. mnie naleciało na ciasto drożdzowe, upiekłam wlaśnie takie placuszki drożdżowe z brzoskwiniami i dżemem truskawkowym.

Uffff posprzatałam.. i teraz padam na pyszczek. Ale sobie nadałam tepmo.

Anetko,Carri naprawdę chyba coś wisi w powietrzu bo i ja choć uważam się za wzorowe :zawstydzona/y: małżeństwo to kłótnie są, były i będą. Normalka. Ale fakt najbardziej boli wypowiedziane o jedno słowo za dużo.

Wózki dziewczynki śliczne. Każda wybrała cosik dla siebie. Tylko guska nie podała linku.. i nie za bardzo wiem o jaki wóz chodzi :zawstydzona/y:

guska no ja ciast z owocami nie lubię;-) ale za to za karpatka przepadam :-)

Edytka... no właśnie... to jedno słowo za dużo... to w tym wszystkim najgorsze...
a ja jeszcze nie umiem się długo gniewa....a czasami tak bym chciala...

reklama
Przeczytałam Waszą weekendową produkcję no i już nie mam czasu odpisać, bo M zaraz będzie w domu.Dziękuję za zapewnienie rozrywki w poniedziałkowe popołudnie;-);-);-);-);-).
Guśka my taki sam wózek wybraliśmy tylko chyba kupimy (tzn. moi rodzice;-)) kupią ten z kolekcji 2009r.
Pozdrawiam Was serdecznie i moc buziaków przesyłam.

Do góry