reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelka, no to niezła, hahaha. Mogłaś zapytać czy nastepnym razem masz wziąć swoje krzesło z domu, hahahah. Niezła. Ja na moją ogólnie nie mogę narzekać, ale czasami to można by o niej opowiadać godzinami, temat rzeka.

reklama
nie ma ludzi idealnych moja jest kochana i traktuje mnie jak córkę ale również ma swoje za uszami:-)

Teściowe nie są złe( w końcu wychowały swoich synów tak, ze my ich pokochałyśmy) ale to nie są nasze mamy i zawsze bedzie nam cięko je zrozumieć... Ja bym tylko chciała, żeby moja teściowa mnie nie pouczała, zresztą ostatnio jej to powiedziałam, że nie bedę słuchała ani jej, ani jej synowej, będę słuchała mojego lekarza i swojej intuicji, i mam nadzieję, ze ona to zrozumiała....

Ona witaj, pisz co tam u Ciebie :-)

A tak wogóle to my z męzuniem już po obiadku, a mały skacze w brzusiu, chyba niezłej energii z obiadku dostał:rofl2::-D

Mirciu raz lepiej raz gorzej.Teraz ogolnie czuje sie ok,wymiotow takich koszmarnych juz nie ma,utrzymuja sie ale troche rano i tyle:)

ojej juz Ci kochana zostalo malo czasu i bedziesz tulic syncia:tak:.Chyba juz gotowa jestes,spakowana i wogole nie ?

HEH,,ONA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MARTUNIA:-D:-D:-D:-D WITAM

Guśka mówisz z Filipka cipka,,heh ,, wrazie czego poprosze przepis,,heheh,,,

a ja nie wytrzymalam był awyprzedaz i kupiłam jak byłam w terenie piekna sukieneczke i 2 pary spodenek na niunie,,heh mimo ze nie wiem co ta,m buszuje,,heh ale co tam,,heh, najwyzej sprezentuje chcrezsnicy,,heh

reklama
kasiekkm na przepis teraz to już chyba za późno hehe chyba że na następne, ja też buszuję po sklepach, mam już cala wyprawkę dla Małej, lepiej, ja te ubranka juz popralam nawet, leża poskładane w komodach, które też kupilismy specjalnie dla córci i czekają na prasowanie!! Nawet brykę zakupiliśmy, bo wyprzedaże zeszłorocznych modeli są, a na allegro poza aukcją jeszcze taniej kupiliśmy... stwirdziliśmy że już taniej nie kupimy i bryka stoi.

Do góry