reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dlaczegotak mowi sie ze sie uczymy na bledach:)
ja nie mam nic wyszukanego ani upatrzonego bo mam czas jeszcze:) nie musze patrzec ile wazy wozek bo w domu mieszkam idzwigac go nie bede na szczescie:)

reklama
cześć dziewczynki. byłam dziś po wynik. residua placentae(decidua et villi) :baffled:
lekarz powiedział, że to nic złego, po prostu pozostałości. Ale doła złapałam strasznego. dziś minął 3 tydzień i ten szpital ...

Hej dziewczynki ;-)
Kasiek naprawde ciesze sie ze wrocilas do nas :rofl2:
Sleenka w koncu sie odezwalas mam nadzieje ze u Was wszystko oki
przepraszam ze reszcie dziewczynek nic nie napisze pozdrawiam
Was wszystkie serdecznie
strasznie wkurza mnie moja szefowa wiedzma jedna gorszej chyba nikt nie mial
jak tylko dowiem sie ze jestem w ciazy nawet jak to bedzie 1 dzien ciazy to ide na zwolnienie nie bedzie ta su...ka mnie wkurzala naprawde z nia jest masakra :wściekła/y:
Carriii jak tam humorek :confused:
sciskam Was bardzo mocno :*

cześć dziewczynki. byłam dziś po wynik. residua placentae(decidua et villi) :baffled:
lekarz powiedział, że to nic złego, po prostu pozostałości. Ale doła złapałam strasznego. dziś minął 3 tydzień i ten szpital ...

Koti a zlecil Ci lekarz jakies badanka :confused:
kochana głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz :tak:

w szpitalu dostałam opier&&% że nie mam karty wypisu. Powiedziałam miłej Pani, że lekarz mnie nie uprzedził że musze mieć, bo powiedział że mam tylko kartkę z wynikiem odebrac i iść z tym do swojego gina. Ona do mnie : Wy wszystkie wiecznie bez wypisu przychodzicie, a skąd ja mam wiedzieć co tam się działo :crazy:

na razie wysłałam wynik do mojego gina z Krakowa, powiedział że jest ok. Ale będę musiała iśc na kontrolę tu na miejscu, ale chyba po pierwszej @ :confused: a za 2 mieś mam jechac do krakowa na badania ... nie wiem jakie ale lekarz powiedział że przygotuje mnie do następnej ciązy, wiec pewnie hormony, wirusy, bakterie itd ...

reklama
Do góry