reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ona, spakowana już jestem i czekam aż mały da sygnał, ze już czas do szpitala, ale niech posiedzi jeszcze w brzusiu, w końcu kto by się pchał na taka pogodę:-D
Wiesz ja przez całą ciążę to aż 4 razy rozmawiałam z panem kibelkiem, na szczescie wymioty mnie ominęły, tylko nudności i zgaga mnie męczyły...

Kasiu, fajne zakupy, hehehe, ja jak narazie ciuszków mam chyba dosyc, polecam zakupy na Allegro:tak:

reklama
HEH to fajnie GUśka, ja bryke mam upatrzona,, dziadzia kupi jak zwylkle, ja chce coneco v3 z fotelikiem, brat ma i bardzo mi sie podoba i cena tez,,, a ty jakik kupiłas????/

a co do ciuszków ja mam duzo po igorze i dostane po chrzesnicy,,heh ale nie moglam sie oprec sukieneczcem heh pojutrzesie dowiem,,:-D:-D

Mircia i pewnia ja przy pierwszym tez tak szalałam,,hehhe i połowe nie wykorzystaklam bo było lato i wyrósł,heh a za ciepłe były,,:-D:-D a ty szlej to sama przyjenosc..

Kasiu, wiesz co, ja wcale nie szalałam za bardzo, podeszłam do tego racjonalnie, ja kilka lat temu opiekowałam się moją siostrzenicą( właściwie to ja ją wychowywałam, ona nawet u mnie spała, moja siostra widziała ją czasami tylko raz w tyg) i wiem ile rzeczy było wtedy zbednych:tak:

kasiekkm zakupiliśmy x-landera xa z zeszłorocznej kolekcji, bo cena nowej mnie przerażała - ale ma już przekładaną rączkę, czego nie ma w naszym. Ale przeżyję. Nad coneco się zastanawiałam ale toledo, jak dla mnie za mało stabilna konstrukcja no i nie ma wyjmowanej gondoli, ogólnie bardzo fajny.

mirka fajna bryka

Guska te wózki są rewelacja,moja siostra juz 3 rok go ma i my tez planujemy go kupic:-) naprawde trafna decyzja:-)

Guśka, Mircia, fajne te wasze wózie,,mirus z Igorkiem mialam podobny tylko,,, na pąpowanych kołach, jeżdziło sioe super, jedyny minus ze bardzo ciężki i nie mogłam wciagnać go na góre, mialam problemy z wyjsciem na dwor jak byłam sama, a na klatkachu nas kradna, a le ty w domku mieszkasz więc bedziesz zadowolona, ja tym razem postawilam na lekkość,, heh

Guska fajny,,,ale ja takjak mówie szukałam cos lekkiego,, zreszta brat ma i przetestowałam go dokładnie, dla mni ebardzo stabilny i gondolka sie cała odpina no plus fotelik na szybkie zkupy wpinany, skretny, takze mi taki pasuje,,,,,oczywiscie wasze mi sie podobaja, ale do bloku dla mnie za cieżkie, raz sie juz meczyłam ale jak wy mieskzacie nicsko to super sporawa,,,,:-D:-D

reklama
Do góry