reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny po waszych postach widze ze jesteście jeszcze bardzo rozgoryczone ale to mija, ja też rano kłóciłam się z Bogiem a wieczorem błagałam na kolanach o wybaczenie i ukojenie i wiem że przyszło mimom że są chwile zwątpienia mimo że rozpłacze sie czasem na widok dziecka to jednak oswoiłam swój ból do minimum.
A gdyby nie Bóg....
Księża są jak ludzie RÓŻNI ale jednak potrzebni bo np ja nie wyobrażam sobie zycia tylko z ludźmi miłymi dobrymi wchodzącymi w d...e i słodzącymi bez przerwy musi być mozaika i mimo że często wyrzucam Bogu czemu pozwolił żyć mordercy i gwałcicielowi a zabrał do siebie malutkie dziecko czy jego rodziców to wiem że nic się nie dzzieje bez przyczyny i wiem że nigdy nie uda mi się pojąć czynów Boga ale uda mi sie poznać jego przykazania jego prośby do nas i w tym są nam potrzebni ludie a co za tym idzie księża też.
Mam nadzieje że mój post nikogo nie uraził

maggie zaraz napisze do muffy bo zaczynam sie martwic o nia

reklama
witam dziewczynki.
czy u Was też taka deszczowa pogoda???:baffled:
wczoraj nie pisałam bo w końcu z moim m zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową:tak:
a dziś nogi strasznie mnie bolą.
wczoraj byłm tez u endokrynologa. dostałam lek letrox, 1 tabletka na czczo codzennie rano az przez 3 miesiące. na kontrolę dopiero w lipcu. chyba będę musiała rzeczywiście poczekać prawie te 6 miesięcy. mam nadzieje ze w sierpniu bede mogła zacząć już staranka. te badania mam bardzo odłożone w czasie. w czerwcu test na chlemadię, lipiec TSH i inne badania na tarczycę a w sierpniu jeszcze kontrolna cytologia. jakie badania jeszcze bedziecie robić? mam tyle czasu ze moze jeszcze bym coś zrobiła.

Hej dziwczyny.

Zaczelam plamić, kurcze mimo tego duphastonu. Jestem taka zdenerwowana zee szok. Jade do szpitala i pewnie mnie zatrzymają. Trzymajcie kciuki!!!!

cyprysiowa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być i koniec. pamiętaj ze plamienie nie zawsze musi znaczyc ze cos jest nie tak. daj znać co i jak. jestem z Tobą.

Cyprysiowa, kochanie, szybciutko do szpitala, nie ma na co czekać. Jestem z Toba całym serduchem, a kciuki bedę tak mocno trzymała, aż mi napuchną!!!!!

Cyprysiowa nie denerwuj się kochana na pewno wszystko jest dobrze. Trzymam kciuki i modlę się za Ciebie. Ja wrócisz to się odezwij

A u mnie kolejny dzień @ ale jest już lepiej
Jedyne co mnie martwi to to że w tym całym bólu brzucha najbardzoej odczuwam ból lewego jajnika i zaczynam się martwić czy wszystko jest ok
Już przed ciążą podczas miesiączki czy jajeczkowania odczuwałam lekki ból lewego jajnika. Mam nadzieję że tam nic nie ma

dilajla najlepiej wybierz sie do lekarza. ja teraz jak juz ide to mówie o wszystkim co mnie martwi i co mnie wczesniej martwiło. zrobiłam sie bardzo przewrazliwiona na swoim punkcie, ty pewnie tez. zreszta kazdy lekarz mi mówi ze to normalne ze bardziej wsłu****emy sie teraz w swoje ciało. najlepiej przy najblizszej wizycie powiedz o tym swojemu lekarzowi pewnie to nic powaznego ale lekarz sprawdzi i cie uspokoi. pozdrawiam

dosia jestem już umówiona do lekarza tylko mam nadzieję że do tego czasu skończy mi się @ Zrobiłam sobie już listę pytać:-D:rofl2::baffled: aby nie zapomnieć zapytać o wszystko Ale pewnie przyjdzie nam czekać i tak z pół roku na staranka
Jednak stwierdziłam że wolę poczekać bo skoro lekarz mi mówił przy wypisie ze szpitala że po pół roku są większe szanse na donoszenie niż po 3 mies to wole nie ryzykować Choć ja tak bardzo bym chciała już teraz zacząć staranka
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu tymbardziej że moje myśli cały czas krążą wokół jednego:zawstydzona/y:
Tak sobie myślę że chyba będę sobie wypożyczać dzieci od koleżanek by choć troche zaspokoić instynkt macieżyński:rofl2::-D:laugh2::-)

widze ze kazda z Nas ma podobne objawy. we mnie również został silny instynkt macierzyński. moja kumpela rodzi w sierpniu i juz sie z nią umawiam na wspólne spacerki. miałyśmy razem chodzić z wózeczkami ale sie nie udało...
teraz ona twierdzi zebym nie marudziła bo ona bedzie zbierała dla mnie rzeczy po swoim brzdącu. kochana jest.
też chciałabym zacząc juz staranka ale wole być pewniejsza i spokojniejsza w sierpniu niż ryzykować wczesniej. i tak zrobiła sie ze mnie straszna panikara.

reklama
Cze dziewczyny,
Jezyk, Maggie nie odzywalam sie, bo mialam zakaz od mojego M.:-( ale nie moge wytrzymac bez Was i od 2 dni podczytuje... :tak: Moj M. chcial, abym sobie odpuscila choc na miesiac, bo ostatnio bylam w bardzo kiepskiej formie psychicznej... :no: Wkolo mnie same poronienia, pogrzeby, tyle nieszczesc!!! I jeszcze dodatkowo co miesiac ta cholera @ :wściekła/y: Nie moze sobie pojsc na 9 mies?! Jedyna teraz pociecha jest to, ze sie przeprowadzamy w ta sobote! Znalazlam super chate, nowe budownictwo i nikt przed nami tam nie mieszkal :-):-)
Milo mi dziewczyny, ze o mnie pamietacie :-):tak: Maggie mam nadzieje, ze dalas rade z karta :) Ja (nie) czekam na @, powinna sie zjawic miedzy 28 a 30. Juz czuje ze przyjdzie bo boli mnie brzych i piersi mi rozsadza (nie moge sie nawet do nich dotknac :wściekła/y:) Kobiety to maja zycie hehe

Cyprysiowa- trzymam za was kciuki i modle sie by wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!

Witam sie z wszystkimi nowymi Aniolkowymi mamusiami :-) przykro mi, ze musialyscie tu dolaczyc, ale jak juz zauwazylyscie na tym forum jest wyjatkowo :tak:
Pozdrawiam Was wszystkie: dlaczegotak, gabi, ptaszynka, mika, dosia, dilajla i cala reszte!!! ;-)

Do góry