reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

also...ja jestem w trakcie robienia badan odnosnie zespolu antyfosfolipidowego...najgorsze jest to ze na wynik przeciwciał przeciw beta 2 glikoproteinowych czeka sie 90 dni!!
poza tym te badania sa mega drogie...za komplet zapłaciłam ponad 600 zł!!

reklama
Witam was kobietki...
Ja dzisiaj byłam u lekarza na kontroli z wynikami badania histopatologicznego i na szczęście wszystko jest ok. Ginekolog zrobił mi usg i powiedział, że jest ładnie wszystko czyściutko...:tak: i dodał, że jestem taka szczupła że mógłby mnie na wylot prześwietlić ;-) :-D a co najważniejsze powiedział, że jeśli będę gotowa psychicznie to już w lipcu moge zacząć staranka o dzidziusia (nawet już mi przepisał kwas foliowy żebym zaczęła brać w czerwcu)

Mama Aniołka-02.04.2008r

Cyprysiowa trzymam za Ciebie kciuki... Musi byc wszystko dobrze. Ja tez brałam duphaston ale niestety i tak straciłam swoje maleństwo.... Mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej-bądz dzielna!!! Pozdrawiam

Mama Aniołka-02.04.2008r

:sorry2:witam wszystkie panie!!! Jak samopoczucie???...U mnie szałowo...weekend przespałam prawie w całości...dziś od rana lekarze...norma...w piątek ponowne usg i badanie krwi...i dalej wisze w powietrzu...nic się nie dzieje:no:...ja chyba oszaleje:baffled:

cyprysiowa kciuki zacisnięte i tak jak pisały dziewczyny plamienie nie musi oznaczać najgorszego

muffy JAK JA SIE ZA TOBA STESKNILAM strasznie się cieszę że jsesteś miałam do ciebie pisać na nk ale prąd zabrali:angry::baffled: a potem poszłam do pracy.
Super wiadomośc z nowym domkiem czeka cię urządzanie a to bardzo przyjemne zajęcie:-):tak:
I zaglądaj do nas jak tylko masz chwilkę

mirka no to masz trening za darmo:-D:-D:-D

widze ze wczoraj dosc wczesnie wszystkie poszłyscie spac!!
ja tez padłam o 22.30!
a dzis za skarby swiata nie mogłam wstac...a zaraz ide do biura
bede popoludniu to pocztam co stworzylyscie..
buziole

:blink:Cześć wszystkim! Nie wiem dlaczego ale dziś wstałam jakaś odmieniona...wypoczęta,pełna enargii i zapału...:happy:stwierdziłam że nie może być ciągle źle i kiedyś to się skończy...dziś ide po zwolnienie do lekarza bo nie chce wracać do pracy przed piątkiem aż będe miała pewność że wszystko jest OK :rofl2:...nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale dziś śnił mi się mój maleńki aniołek że tuliłam go do serducha...i...wiem że on ze mną jest...dlatego jest mi lżej:tak:

reklama
witajcie,
cyprysiowa trzymam kciuki musi być dobrze:)
Moje drogie mam pytanko jak długo po zabiegu występowało krwawienie u mnie mija tydzień i chyba jest koniec aczkolwiek czuję takie ciągnięcie w brzuchu nie wiem czy to normalne.

pozdrawiam wszystkich:)

Do góry