reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Majka miło mi :-D:rofl2:

Agula ojj na pomorzu było by kogo odwiedzać też. jest Was tam wiele - ekipa urosła by w siłę :-)

angelko Asiu zobacz wiec sama że gdyby nie "plecy" to zostałabyś sama ze sobą.. beznadzieja...

A mnie to najbardziej wku**** że wszyscy bronią życia poczętego od początku.. a na nasze dzieci mówi się resztki, płod itp.. a jak przychodzi co do czego ze to człowiek od poczatku..
Ale taki własnie pokręcony jest ten świat. Przez nas ludzi.

Małżonek jest o was zazdrosny. Rozumie ale twierdzi ze juz poł nocy przegadałam i teraz jego kolej,wiec zabiera moja osobe od Waszego towarzystwa.
Coz ulegne mu.
Słodkich snow kochane.

Alicja więc pchły na noc... :*

Agula Aj niech własnie tak się stanie. niech wkońcu to nie będzie temat tabu.. ale jeszcze wiele wody w rzece upłynie nim tak się stanie. Trzeba być realistą.
Film się skończył? To ja też będę się grzecznie wybierać spać. Pora już najwyższa ku temu.

Dokładnie Edytko...tak to juz jest.....chociaz teraz juz powolutku się to zmienia....ja tez nie spodziewałabym sie "naszego" pochówku......
Niusia miłych pogaduszek z M....
A to fakt ze jest juz nas trochę z pomoza.....Syla,Mika.....niezłą wyprawę moznaby zorganizowac...hihi

reklama
Dziewczynki i ja się bedę żegnać. Niech mąż się wyśpi.. i ja też zmykam do łóżka póki tabsa działa.

Buziam Was wszystkie i dziękuje za miło spędzony wieczór...

Do góry