reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Koti (mówi mi Edyta:sorry2:) hihi a co do tej koleżanki.. przykre. Każda z nas inaczej po swojemu przeżywa swoją stratę. Jedne czekają nawet latami by móc później zdecydować się by podjąć kolejną próbę.. inne nie czekaja nawet do pierwszej@... psychika..

Tylko z jedną, nieprzyjemną sytuacją spotkalam sie teraz w szpitalu....
Lekarka na izbie przyjęć nie chciala mnie przyjac na oddział poniewaz nie krwawilam, powiedziala, żebym przyszla w poniedzialek (a to byla sroda), dla mnie to byl jakis niewyobrazalny termin :no: chcialam miec juz to wszystko za sobą
No i weszlam na oddzial do mojej gin i ta zadzwonila do izby przyjec i mnie przyjeli...
no i gdy zwijalam sie z bólu przed zabiegiem, zawolano mnie na badanie... i okazalo sie ze zabieg bedze robila ta lekarka z izby przjec :angry:
i gdy juz plakalam z bólu ona do mnie mowi, że moglam jej posluchac i przyjsc w poniedzialek a nie teraz placze :angry::angry::angry:

Racja dziewczynki jak za dawnych czasów....ale czasem potrzeba takiej małej odskoczni......chyba lzej na duszy.....ból mamy w sercah na zawsze wiec mam nadzieję,że nikt nie poczuje się urazony,ze sobie tak czasem zartujemy.....
Eh....dziewczynki...no to na co czekacie...wio na pomorze a potem razem na panienski do Koti.....

a Koti tez ma imie ;-) - Maja :-)

ja wiem, ze to forum ma w sobie jakas moc. Odciaga zle mysli, uczy patrzec na zycie i przyszlosc pozytywnie. Mam nadzieje, ze zdecyduje sie tu zajrzec i sie przekona jak to jest dobrze :-)

Dawno mnie nie było o tej porze na BB.. bo z Wiesiem staram się chodzić razem spać. Obiecałam mu to kiedyś. Że będziemy razem chodzić spać. Ale dzisiaj mały wyjątek.
Wiesz uwielbiam BB ale jeszcze bardziej Pati kocham mojego Wiesia.

Aguś masz rację.. ale nie rozumiem czemu NIKT nie chce o tym rozmawiać jakby to był temat tabu.. jak jeszcze pare lat temu sex :szok:

Tylko z jedną, nieprzyjemną sytuacją spotkalam sie teraz w szpitalu....
Lekarka na izbie przyjęć nie chciala mnie przyjac na oddział poniewaz nie krwawilam, powiedziala, żebym przyszla w poniedzialek (a to byla sroda), dla mnie to byl jakis niewyobrazalny termin :no: chcialam miec juz to wszystko za sobą
No i weszlam na oddzial do mojej gin i ta zadzwonila do izby przyjec i mnie przyjeli...
no i gdy zwijalam sie z bólu przed zabiegiem, zawolano mnie na badanie... i okazalo sie ze zabieg bedze robila ta lekarka z izby przjec :angry:
i gdy juz plakalam z bólu ona do mnie mowi, że moglam jej posluchac i przyjsc w poniedzialek a nie teraz placze :angry::angry::angry:

tyle powiem:
:crazy::crazy::crazy:

reklama
No tak alicja...zmykaj kochana.....ja niedługo tyz beda uciekać bo film się skończył i M bedzie mnie gonil do spania.....
Edyko...ja tez nie wiem czemu tak jest ale moze z czasem inni zaczną ppatrzec na To inaczej i bedziemy mogli podzielić się z nimi tym co tak naprawdę przezywamy...
Niusia...witaski.....

Do góry