reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki!!
To ja!
Widze, ze u was zmiany!!
Przede wszystkim gratluje ..Cyniczna!!! Bardzo sie ciesze!!!
:-(( bardzo mi przykro z powodu Twojego aniolka..Swiatelko [']
Ja rowniez stracilam ciaza , tylko ze w 23 tyg..moja coreczka miala 31 cm i 540 gramm.
I bede miala rowniez sze przy kolejnej ciazy!!!

reklama
oluniaaa i :((( bardzo mi przykro z powodu Waszych strat... pamietajcie, że tutaj są dziewczyny które przeżyły taką samą tragedię i zawsze Was wysłuchają i zrozumieją

selena, pojedziesz w góry, zazdroszczę Ci tego, chociaż bym popatrzyła na piękne górskie szczyty...

cyniczna, na Ciebie jestem zła... ale cieszę się z Twojego powrotu, bo chyba wróciłaś?? Ale jak już pisałam, jestem zła że się nie odezwałaś do mnie na gg. Temperaturą się nie przejmuj, dziewczyny mają rację to normalne w ciąży!!! Odpoczywaj dużo, zdrowo się odżywiaj i wykorzystuj Lubego do wszystkiego.

Moja dzisiejsza wizyta u gina przebiegła bezproblemowo przy wszechobecnym w gabinecie dobrym humorze obu stron. Malutka waży już 1310 g. A ja przytyłam od ostatniej wizyty tyle co dzidzia przybrała, także jestem zadowolona z tego faktu. Gin pytał o formę porodu, cieszę się że nie będzie mnie odwodził od cesarki na moje widzi mi się. Od poniedziałku zaczynam liczyć ruchy malutkiej. Badania w porządku, wszystko ok.

Ostatnia edycja:
witajcie
Cyniczna a ja myslałam wczoraj o Tobie!!! czemu sie nie odzywasz i pomyslalam ze wrócisz z fasolką..hehe jakas czarownica ze mnie!
ciesze sie ogromnie!!!! SUPEROWO!!! gratuluje! oszczedzaj sie ile wlezie jak ja;-)

a mnie dziś mąz wyciągnął na zakupy, ale to jeszcze nie dla mnie, po powrocie myslałam ze nie dam rady po schodach wejsc,tak sie wymęczyłam.
ale kupiłam śliczną piżamkę.

Guska fajnie ze Ty i dzidzia macie sie dobrze! I ja tez zrobie wszystko zeby miec cesarke, pewnie trzeba bedzie apłacic ze 3500zł ale trudno, juz postanowilismy.

ja na początku ciązy tez mialam temperature do 37,5, ale potem po paru tyg.spadla, i czytalam ze to normalka, i tak jak mówi Gabi jak bylam chora to lekarka kazala zbijac dopiero od 38.

Witam Was po tygodniowej nieobecności - może Was nadrobię;-)

Utonęłam w książkach dla wszystkich - od poprzedniego piątku przeczytałam całą sagę Zmierzch (włączając nieoficjalne tłumaczenie 4 książki) Dawno mnie nic tak nie wciągnęło... górnolotna literatura to to nie jest ale wciąga niesamowicie...

Pozdrawiam Wszystkie :-):-):-)

Cyniczna podobno temperatura do 37,5 jest normalna - ogromne gratulacje.:-D:-D

Witajcie
Na początku przepraszam, że się nie odzywałam ale komputer mi się psuje i w każdej chwili może się zawiesić.

Cyniczna gratuluję :-):-)

Ja na usg widziałam kruszynkę ma 4 mm i bijące serduszko(124 uderzenia na minutę) za 2 tygodnie idę do kontroli.

reklama
kingus gratuluje bijacego serduszka kruszynki:)

a ja zupe ogorkowa ugotowalam i juz zjadlam a malenstwo normalnie tak sie wircilo ze szok:) chyba ono bardziej tej zupy chcialo niz ja hehehhe:)

Do góry