reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Bo w Irlandii Aga wszystko jest inne :) Najwyraźniej i ja i mój lekarz jesteśmy przewrażliwieni hahahahahaha

I własnie tak to jest. Nieda sie wszystkiego wyprzedzic,takie sa wyroki boskie. My musimy sobie pomoc i uwieerzyc ze jutro bedzie lepszy dzien.

mi tez kazal spacerowac zeby nie przesadzc z odpoczywaniem bo bylo wszystko wporzadku a ta szyjka mogla mi puscic bo zawiele chodzilam dzien wczesniej a dzidzius w ostatnim tygodniu bardzo rosl i szyjka nie wytrzymala:(

I własnie tak to jest. Nieda sie wszystkiego wyprzedzic,takie sa wyroki boskie. My musimy sobie pomoc i uwieerzyc ze jutro bedzie lepszy dzien.
I dlatego nie będę podejmować zbędnego ryzyka. Każą leżeć, będę leżeć! Zakazali po schodach chodzić - to nie będę! Zakazali komputera używać - no i dlatego kończę na dziś.

Kochane! Prawda jest taka, że niezależnie od tego, czy matka straciła dziecko w 5 tyg,. 20stym, 31wszym, czy dwuletnie, czy 21 letnie, to STRACIŁA DZIECKO, swój największy wyczekiwany skarb i to będzie ją bolało długo i będzie z nią cały czas.

to byl 22tydzien a miala 30cm wiec same widzicie jaka duza i tak urosla w ostatnich tygodniach to sie stalo 26stycznia awizyte u lekarza mailam 29grudnia i wtedy bylo jeszcze wszystko wporzadku az do dnia 26 stycznia wczesniej nie milam problemow z niczym ciaze znosilam bardzo dobrze i nikt sie nie spodziewal ze tak to wyjdzie:( nic mnie nie pobolewalo a nagle zaczelam plamic i to juz bylo zapozno bo nastapil porod:(

do ;((( smutnej
wiesz ze tu jest taka strona swiatelka pamieci i tam mozna swiatelko dla aniolka zaswiecic.
Ja jak tam poczytalam to troszke smutno mi bylo ale wiele tez zrozumialam.

reklama
dziewczyny trzymam za was ogromne kciuki... wiem co czujecie.... i licze ze kiedys do kazdej z nas szczescie sie usmiechnie:)

Do góry