reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki!!!
Melduję, ze żyję, ale ostatnio nie miałam czasu na BB, jakoś taka zajęta byłam, albo net mi szwankował, ale teraz już jestem, tyle, że nie dam rady wszystkiego nadrobić:sorry2:

Anesto, kochanie, gratuluję!!!!!!

CYNICZNA..
.GRATULUJE!!!!
!!!!!

;((( strasznie mi przykro z TWojej straty.....:sorry2: zostań z nami.........

MIRUŚ,,,,,,,,,heh czekam z niecierpliwością, heh aż ktos napisze ż ety już tulisz malęństwo,,;):-D:-D

Wróbelku,,,ale twoj suwak mknie,, ty juz 21 tydz,....pieknie,,,,, wiesz co będzie????????????:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie,,,,,,,,,,:-D:-D

reklama
Cyniczna, jak dobrze, że wróciłaś i to z taką pięęęękna widomością!!!!!!!!!!!

Kasiekkm, jeszcze trochę, ale powiem Ci, że dni mi teraz uciekają jeden za drugim, ehhh, fajnie bedzie mieć już bąbelka obok siebie a nie w sobie:-) ale jak na razie nie narzekam, dogadujemy się z Adriankiem bardzo dobrze, dba, żeby mamusia była spokojna:-D

Do góry