reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

bylam wczoraj u lekarza na kontroli i jest wszystko wporzdku musze odczekac pol roku do nastepnej ciazy i bede mila zalozony szewek na szyjke mam nadzieje ze wszystko sie ulozy bo moje zycie stracilo sens z dniem 26.01:(

reklama
cyniczna zycze Ci szczecia aby Tobie nie przytrafilo sie to co mi:( oszczedzj sie nawet nie spaceruj zawiele... moja dzidzia miala 30cm i 400gr taka duza i musiala odejsc:(

Ja tez straciłam dzidzie 5 tc. od poczatku wiedzielismy ze jest i juz 2rok mija,jak jej z nami niema. Aniołek odszedł 17.04.2007
[*]

bylam wczoraj u lekarza na kontroli i jest wszystko wporzdku musze odczekac pol roku do nastepnej ciazy i bede mila zalozony szewek na szyjke mam nadzieje ze wszystko sie ulozy bo moje zycie stracilo sens z dniem 26.01:(
Dlaczego wcześniej nie założyli tego szwu? Nie kazali leżeć? Gabi ma problem z szyjką, ale jej lekarz od razu to powiedział i kazał leżeć.

Oj oj spacerek nie zaszkodzi, jeżeli lekarz nie widzi przeciwskazan a ruch u przyszłej mamy jest potrzebny

No, mój lekarz jednak widzi przeciwwskazania do dłuższych spacerków. Kazał mi leżeć, nie chodzić po schodach i se leniuchować. Luby ma teraz piekło! :)

Cyniczna zgadzam się z Tobą, też mnie to dziwi. A jeśli chodzi o spacery to hesli lek nie widzi przeciwskazan to lepiej troszke sie ruszac

bylo wszystko wporzadku z szyjka przynajmniej niczego lekarz nie zauwazyl akurat mialm takiego pecha ze 26 stycznia milam kontrolna wiztyte u lekarza i milam miec usg polowkowe niemoglam sie doczekac tego dnia a niestey jak rano wstalam to zaczelam plamic i nastapil porod:( moze gdybym miala ta wizyte dzien wczesniej to lekarz zauwazyl by ze cos sie dzieje z szyjka i zaloyli by szewek

reklama
Do góry