reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzidzis zdrowy wszystkie badania byly rewelacjne u mnie poprostu byla slaba szyjka i puscila nawet nic nie czulam tylko zaczelam plamic i odrazu do szpitala pojechalam ale nie dalo sie juz zatrzymac bo bylo rozwarcie do porodu:( i jak ta twoja kolezanka ma dzidziusia?

Olunia, strasznie mi przykro. Nie doczytałam wcześniej. Przytulam Cię mocno.

:((( też Ciebie kochana przytulam. Szkoda, że poznajemy się w takich sytuacjach. U nas na forum są dziewczyny po różnych przejściach, na pewno jak będą to się odezwą i powiedzą jak było w ich przypadku. Ja dwa razy miałam martwą ciążę między 6 a 8 tygodniem i wywoływane poronienie. Teraz dzięki Bogu jest wszystko dobrze, chociaż na początku też miałam problemy. Zostań z nami a na pewno łatwiej będzie Ci przejść przez ten smutny czas. Mi dziewczyny bardzo pomogły.

Wróbelku, Kochanie, a jak ja się cieszę!
Wszystko mnie cieszy - bolące cycki, nudności... teraz to nawet ta temperatura i ból głowy.
Ale boję się jak nie wiem co.... we wtorek byłam u gin - bąbel miał 5,8mm już :)

dzidzis zdrowy wszystkie badania byly rewelacjne u mnie poprostu byla slaba szyjka i puscila nawet nic nie czulam tylko zaczelam plamic i odrazu do szpitala pojechalam ale nie dalo sie juz zatrzymac bo bylo rozwarcie do porodu:( i jak ta twoja kolezanka ma dzidziusia?
Acha. To smutno mi razem z Tobą. No a kolezanka jeszcze niema. Jakos teraz to niemoze sie przekonac do nastepnej ciąży. Widzisz kazdy potrzebuje iles tam czasu. Ona juz rok tak sobie cierpi.

reklama
Cyniczna każda z nas się boi, ale pamiętaj, że im gorzej się czujesz tym lepiej dla dzidzi Takie o żebyś nie myślała, że będzie łatwo...................

Also jak samopoczucie?????????????

Do góry