reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzidzis zdrowy wszystkie badania byly rewelacjne u mnie poprostu byla slaba szyjka i puscila nawet nic nie czulam tylko zaczelam plamic i odrazu do szpitala pojechalam ale nie dalo sie juz zatrzymac bo bylo rozwarcie do porodu:( i jak ta twoja kolezanka ma dzidziusia?

Olunia, strasznie mi przykro. Nie doczytałam wcześniej. Przytulam Cię mocno.

:((( też Ciebie kochana przytulam. Szkoda, że poznajemy się w takich sytuacjach. U nas na forum są dziewczyny po różnych przejściach, na pewno jak będą to się odezwą i powiedzą jak było w ich przypadku. Ja dwa razy miałam martwą ciążę między 6 a 8 tygodniem i wywoływane poronienie. Teraz dzięki Bogu jest wszystko dobrze, chociaż na początku też miałam problemy. Zostań z nami a na pewno łatwiej będzie Ci przejść przez ten smutny czas. Mi dziewczyny bardzo pomogły.

Wróbelku, Kochanie, a jak ja się cieszę!
Wszystko mnie cieszy - bolące cycki, nudności... teraz to nawet ta temperatura i ból głowy.
Ale boję się jak nie wiem co.... we wtorek byłam u gin - bąbel miał 5,8mm już :)

dzidzis zdrowy wszystkie badania byly rewelacjne u mnie poprostu byla slaba szyjka i puscila nawet nic nie czulam tylko zaczelam plamic i odrazu do szpitala pojechalam ale nie dalo sie juz zatrzymac bo bylo rozwarcie do porodu:( i jak ta twoja kolezanka ma dzidziusia?
Acha. To smutno mi razem z Tobą. No a kolezanka jeszcze niema. Jakos teraz to niemoze sie przekonac do nastepnej ciąży. Widzisz kazdy potrzebuje iles tam czasu. Ona juz rok tak sobie cierpi.

reklama
Cyniczna każda z nas się boi, ale pamiętaj, że im gorzej się czujesz tym lepiej dla dzidzi Takie o żebyś nie myślała, że będzie łatwo...................

Also jak samopoczucie?????????????

Do góry