reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zdjęcie002.jpgZdjęcie003.jpg

reklama
Koti nie pytałaś wcześniej :sorry2::-D:-D:rofl2:
Ale jak z lukrem to :rofl2::rofl2::rofl2: pycha.....

Dzisiaj mi nawet wczorajsze pączki smakują znów :zawstydzona/y:

Izunia ależ Ty zabiegana jesteś. Ja ostatnio na wolnym więc mam troszkę czasu. Choć różnie z tym bywa.

Anetko Ty pytałaś się (przypomniało mi się) kto robi łazienkę w kolorystyce biało-czarnej... moi znajomi kupili takie płytki.. cudeńko..
Mówisz że będą mieć zajęcie :sorry2::blink::rofl2:????

Co Ty mówisz Karolcia?? Słucham? Że jakie?????
Sliczne. Jesli nie wystawisz ich na allegro bo ja tam kupować nie umiem :zawstydzona/y:(jak z Aniołkami Pati) chętnie kupiłabym kilka tych pięknych karteczek.. tylko jakoś inaczej - poza allegro :-D

Edytko no zawaliłam z tym sosem... za mało go było... ale trening czyni mistrza:) dziękuję za rady :-) nie poddam się tak łatwo ;-)

Anetko Ty pytałaś się (przypomniało mi się) kto robi łazienkę w kolorystyce biało-czarnej... moi znajomi kupili takie płytki.. cudeńko..
Mówisz że będą mieć zajęcie :sorry2::blink::rofl2:????

nie no jsene... to wygląda cudnie... tylko jak jest czyste... niestety osad z mydła, balsamów itp pod prysznicem jest strasznie widoczny... (na czarnych płytkach) ja jak się wprowadzaliśmy to myślałam (bo już były takie płytki) że ich za żadne skarby nie wyczyszczę... stosowałam milion różnych środków... i w końcu trafiłam na taki co prawie idealnie myje... ale samo płukanie kafelków zajmuje mi z 15 minut... bo jak zostanie malenka kropla tego płynu to już widac taki jasne naciek :no:

karola... śliczne kartki :-)

reklama
Do góry