reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia jak piszesz posta u góry jest taki spinacz. Klikasz Go... i wstywiasz zdjęcia te co masz na kompie.. i już problem z głowy...napewno Ci się uda. Chciałabym móc zobaczyc te cuda jakie wyrabiasz!

Guska(Aguś) bardzo mocno będziemy trzymać kciuki za dzisiejszą wizytę! Kinguś.. mówisz.. ładne imię. A faktycznie od kilku już lat jest wysyp na Julcie..ładne imie ale jak dla mnie już za dużo ich troszkę. Takie moje osobiste spostrzeżenie również.

Sylwia napewno Ci ten kawałeczek szynki bardzoo smakował! Oby teraz już było tylko z górki i żebyś mogła już TYĆ a nie chudnąć ;-)

Kasiu(Kasiek) śliczne zdjęcie na NK. Wyglądacie pięknie i Igorek widzę też szczesliwy z rodzeństwa!
Ciąża naprawdę Ci służy.

Kasiu(Szafriku) tylko 150 chusteczek :sorry2::szok: olaboga... masakra. Faktycznie teraz rozumie.. a dla siostry Twojej teściowej zapalam (*)

Anetko własnie następne canelloni będzie już przepyszne. A nadzienie mogą być choć jakie. Tylko sobie cosik wymyślic i do tego jak mówi Agula duuuużo sosu by wszystkie rureczki były przykryte.
Ja robię na termoobiegu - ale to chyba z przyzwyczajenia bardziej niż z potrzeby :sorry2:

Koti a Ty co taka zwiedzająca naszą Polskę jesteś? Czemuż tyle podrózujesz po niej? Jeśli to nie tajemnica?

reklama
Jak mąż wróci to zaraz będę zmykać dzisiaj oglądniemy sobie nasz wymarzony film... rok 1612. Polsk0-rusyjski chyba.. jak dobrze pamiętam.
Uciekł nam niestety w kinie jak leciał i szwagros nam Go wczoraj przyniósł. A my jesteśmy szczęśliwi bo bardzo lubimy filmy o takiej tematyce!!

Witam w te snieżycę

Slodziutka jeździłam w poszukiwaniu męża :rofl2::-D:rofl2: ;-)

Pyzunia - byłam u Paslavskiego raz (jakieś 10 dni temu) - jestem w fazie testowania ;-) jak na razie egzamin zdał ;-)

u nas tak zasypało, że 2 godziny do pracy jechałam :crazy:

Edzi ja tez lubie takie filmy,i do tego kostiumowe także:-)
no wybaczam Ci,ze mnie pominełaś hihi

Edytko witaj, szykuję się milusi wieczór z mężusiem... :-)
Jutro ostatki karnawałowe, macie jakieś plany?? Mój M coś wspominał o romantycznej kolacji "we troje", ciekawe co przygotuje moimi rękami?? hehe

Izunia cieszę się że jest mi wybaczone. A filmy tak dokładnie ta tematyka nas z mężem bardzo fascynuje.
Zobacze czy godny polecenia jest ten filmik. Chyba że oglądałaś?

Koti w poszukiwaniu męża mówisz? A czemu nie zaglądnęłaś do nas :rofl2::-D z Krakowa rzut beretem a mówię Ci jakie ciacha.. tutaj są :-p norlamnie pączusie :zawstydzona/y:

Aguś(guska) do wieczora ten film nie wytrzyma z dwóch względów. Mamy gości i ok 19 mała zasypia w pokoju gdzie stoi największy TV, a oglądnie takiego filmu na małch calach mija się z celem :zawstydzona/y: na kompie mam go już od poniedziałku ale mi szkoda. A zresztą już wałasnie tyle się z mężem wyczekaliśmy że jak tylko przyjedzie to .... pójdziemy oglądać!
Woooow faktycznie jak wczoraj tłusty czwartek to jutro ostatki :szok: a u mnie NIET planów.. i pewnie tak pozostanie.

reklama
Do góry