reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iza(Olcia) droczę się. Wiem że w pracy jesteście.

Ja czekam aż mąż wypije kawkę.. i zmykam na seans filowmy tylko we dwoje :sorry2::-D

Gabi a co z Tobą??? Czemu tak mało piszesz??

Jezyk, Anesto, Antar, wszystkie mamuśki rozpakowane raz jeszcze pozdrawiam a maluszkom życzę samych szczęśliwych dni.

Dlaczegotak Oliwierkowi również :-D

reklama
Iza(Olcia) nooo fajnie taka mała imprezka integracyjna w pracy pod nieobecność boss-a :happy:

Allaa witaski miłe... achhh gadulstwo mi się wlączyło ostatnio :zawstydzona/y: przepraszam :baffled:

Karolcia ;-):tak::-D

Pyzunia a Ty naparwde NOCNYYY marek jesteś... tak poźno na BB siedzisz.. chyba że u Ciebie jakiś czas inny jest ;-)

Marzenko tulaski dla Ciebie - mam nadzieję że najgorsze dni już za Tobą, za Wami i będziesz z nami cześciej.

Alutka a Ty dzisiaj w pracy? Czy leniuszkujesz się dalej?

Dobra zmykam

Buziam wszystkie w pyszczki (lub w buzie jak wolicie) :-)
Do napisania!

Teraz te co są w pracy niech grzecznie pracują (bym nie miała dużo zaległości) :zawstydzona/y::-D:rofl2:

Anetko i co w tym zlego że zjadłaś TE wspaniałe USZKA :crazy: i jeszcze śmiesz nam smaka robić :crazy::wściekła/y::angry:

Ja wciełam na śniadanie wczorajsze pączki...:zawstydzona/y::sorry2: nie mogą się wkońcu zmarnować :blink:

eh no Edytka... uszek na śniadanie to ja jeszcze nie jadłam...
następnym razem jak będę miala uszka to serdecznie zapraszam...:-)
wlasnie wymlaowalam pazurki...robie sobie kawke i będę wcinac pozostale dwa pączusie:-D

reklama
słodziutka, tak ja na zwolnieniu od początku, i dobrze mi z tym... bo kiedy będą mi placić za siedzenie w domu ja nie teraz?? przedwczoraj dowiedziałam się że bardzo na mnie czekają w pracy... a ja już myslałam że nie będę miała gdzie wracać, miło.

alla dziękuję napewno się przydadzą. Jak Twoje samopoczucie, jak malutki szkrab??

aga irl, brzusio jak się patrzy :-) mam nadzieję, że natura dorobi kruszynce siusiaka :-)

Do góry