reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Następnym razem mozesz mnie z Wiesiem Anetko zaprosić na obiad - kraków niedaleko hihihih i powiem Ci jaki Ci wyszło to canneloni :zawstydzona/y:
Masz rację ładnie wygląda ale bardzoo nie praktyczne...współczuję im już dzisiaj.
A ja na podłodze w kuchni mam żołte takie dosć jasne i wszyscy mnie przed nimi ostrzegali ale z M nie daliśmy sobie wytłumaczyć.. to teraz WSZYSTKO na nich widać a że w kuchni moje królestwo... to ehhh

reklama
Ja też już wiem jak to jest kiedy na podłodze są jasne kafelki,mam jasnoniebieskie w łazience i każdy włosek,każdy pyłek widać.Obiecałam sobie że nigdy więcej.

Dokładnie karolcia.. w sumie w łazience nie mam lepiej bo tylko ciut ciemniejsze niebieskie i własnie jak mówisz..wszystko znać pyłek, włos.. wszystko.. masakra! ale człowiek ponoć uczy się na własnych błedach. No to mam za swoje.
Dostałaś PM?

Wiesiu wrócił. Pokazałam mu karteczki - bardzo mu się spodobały!
Super cieszę się.

Koti... Iza(Ola) czy Wy w pracy jesteście ze takie przerwy robicie sobie od BB ;-):blink::rofl2:

ja tez mam czarno białą łazienkę,czym ją doczyściłaś??

ja używam w tej chwili Cilit Bang... taki z pomarańczową nakrętką w sprayu:)
Uważam że czyni cuda :-)

Następnym razem mozesz mnie z Wiesiem Anetko zaprosić na obiad - kraków niedaleko hihihih i powiem Ci jaki Ci wyszło to canneloni :zawstydzona/y:
Masz rację ładnie wygląda ale bardzoo nie praktyczne...współczuję im już

jasne... żaden problem :-)
no właśnie... ładne ale tak wyglądają 1 dzien po umyciu... a później masakra...

Ja jestem nienormalna chyba :baffled: żeby brzydziej nie powiedziec ;-)
właśnie zjadłam na śniadanie michę uszek z barszczem :szok:

Anetko i co w tym zlego że zjadłaś TE wspaniałe USZKA :crazy: i jeszcze śmiesz nam smaka robić :crazy::wściekła/y::angry:

Ja wciełam na śniadanie wczorajsze pączki...:zawstydzona/y::sorry2: nie mogą się wkońcu zmarnować :blink:

ojej pączka na sniadanie to bym nie zjadła:-)
a mysmy mieli dzisiaj w pracy ucztę,ostatni dzień dyrektor na urlopie jest:tak:i kazdy przyniósł produkty ,zrobilismy sałatki i tosty i razem zjedliśmy takie śniadanko:-)

reklama
Witajcie gaduły!!Pół godz czytałam zaległości od wczoraj......
Guśka kciuki będą zaciśnięte i na pewno usłyszysz same dobre wiadomości.
Karolcia zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak:.
Pozdrawiam Was wszystkie i uciekam po rybkę na obiad.

Do góry