reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Następnym razem mozesz mnie z Wiesiem Anetko zaprosić na obiad - kraków niedaleko hihihih i powiem Ci jaki Ci wyszło to canneloni :zawstydzona/y:
Masz rację ładnie wygląda ale bardzoo nie praktyczne...współczuję im już dzisiaj.
A ja na podłodze w kuchni mam żołte takie dosć jasne i wszyscy mnie przed nimi ostrzegali ale z M nie daliśmy sobie wytłumaczyć.. to teraz WSZYSTKO na nich widać a że w kuchni moje królestwo... to ehhh

reklama
Ja też już wiem jak to jest kiedy na podłodze są jasne kafelki,mam jasnoniebieskie w łazience i każdy włosek,każdy pyłek widać.Obiecałam sobie że nigdy więcej.

Dokładnie karolcia.. w sumie w łazience nie mam lepiej bo tylko ciut ciemniejsze niebieskie i własnie jak mówisz..wszystko znać pyłek, włos.. wszystko.. masakra! ale człowiek ponoć uczy się na własnych błedach. No to mam za swoje.
Dostałaś PM?

Wiesiu wrócił. Pokazałam mu karteczki - bardzo mu się spodobały!
Super cieszę się.

Koti... Iza(Ola) czy Wy w pracy jesteście ze takie przerwy robicie sobie od BB ;-):blink::rofl2:

ja tez mam czarno białą łazienkę,czym ją doczyściłaś??

ja używam w tej chwili Cilit Bang... taki z pomarańczową nakrętką w sprayu:)
Uważam że czyni cuda :-)

Następnym razem mozesz mnie z Wiesiem Anetko zaprosić na obiad - kraków niedaleko hihihih i powiem Ci jaki Ci wyszło to canneloni :zawstydzona/y:
Masz rację ładnie wygląda ale bardzoo nie praktyczne...współczuję im już

jasne... żaden problem :-)
no właśnie... ładne ale tak wyglądają 1 dzien po umyciu... a później masakra...

Ja jestem nienormalna chyba :baffled: żeby brzydziej nie powiedziec ;-)
właśnie zjadłam na śniadanie michę uszek z barszczem :szok:

Anetko i co w tym zlego że zjadłaś TE wspaniałe USZKA :crazy: i jeszcze śmiesz nam smaka robić :crazy::wściekła/y::angry:

Ja wciełam na śniadanie wczorajsze pączki...:zawstydzona/y::sorry2: nie mogą się wkońcu zmarnować :blink:

ojej pączka na sniadanie to bym nie zjadła:-)
a mysmy mieli dzisiaj w pracy ucztę,ostatni dzień dyrektor na urlopie jest:tak:i kazdy przyniósł produkty ,zrobilismy sałatki i tosty i razem zjedliśmy takie śniadanko:-)

reklama
Witajcie gaduły!!Pół godz czytałam zaległości od wczoraj......
Guśka kciuki będą zaciśnięte i na pewno usłyszysz same dobre wiadomości.
Karolcia zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak:.
Pozdrawiam Was wszystkie i uciekam po rybkę na obiad.

Do góry