reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dla lekarzy takie zabiegi to rutyna... w ten sam dzien co ja mialam zabieg mialy jeszcze trzy dziewczyny....
4 malenkie Fasolki odeszly....

reklama
dla nich - mam nadzieję że byłyśmy- po prostu kolejnymi przypadkami. do tego histeryzującymi babami .... przynajmniej ja takie wrażenie odniosłam :no:

dziewczynki ja uciekam, bo mnie rano dzwig do pracy nie podniesie a musze wstac przed 6.00 :crazy:

słodkich, kolorowych i tylko wesołych snów

zgadza sie
smutne ale prawdziwe
powinno sie cos z tym robic bo co raz wiecej dziewczyn przechodzi przez to co my
nie mowi sie zbyt czesto o tym a tojest wielka tragedia i trzeba w koncu zaczac dzialac zeby bylo jak najmniej takich pzypadkow

Witam bardzo późno;-):-D

Słodziutka jestem codziennie i czytam Was kochaniutkie, ale z moim pisaniem to róźnie bywa:zawstydzona/y:

Koti ja jestem z okolic wrocka. We wrocławiu z czystym sumieniem mogę ci polecić ginka z Mediconceptu na Krzyckiej. Nazywa się Vasyl Paslawskyy. Pracuje też w trzebnicy w szpitalu.Ja tam byłam jak straciłam moją fasolkę i muszę powiedzieć,że pracują tam naprawdę wspaniali ludzie(poza jedną ginką, ale ja ją widziałam tylko przelotem).Opieka i wsparcie super.Nikt tu nie nazwał mojej Fasolki "farfoclami" .Siostrzyczki pocieszały,pomagały i wysłuchały, więc nie mam na co narzekać.Polecam i szpital i gina.

Angelka , Scarlet witam Was i tulę mocno
[*] dla waszych Aniołków.

Uciekam... Dobranoc:-)

Anetko wszystkie rurki musza być dobrze przykryte sosem, wtedy nie są twarde. Nie wiem jak w tym przepisie ale ja daje jeszcze na górę ogromną ilość żołtego tartego sera. A temp chyba ok 200 st. Nie wiem czy dobrze pamiętam bo już chwilkę nie robiłam. Sprawdzę to napiszę na pewniaka!;-)
Najważniejsze że Was smakowało.

a... no widzisz Edytko... rzeczywiście tam gdie brakowało sosiku było twarde... dziękuję za odpowiedź.:-) następnym razem wyjdą lepsze dzieki Tobie :-D

a tak wogóle to się grzecznie witam z rana :-)

powiedzcie mi kto mądry robi na czarno - biało łazienkę ??? :confused: nie no wygląda to bardzo ładnie...ale kafelki pod prysznicem... masakra.... utrzymanie ich w czystości graniczy z cudem... rok czasu minął zanim w końcu znalazłam odpowiedzni środek któy je dobrze wyczyścił...:szok:
Własnie je umyłam :-)

dobra... zabieram się za resztę sprzątania...

Miłego dnia dziewczynki !!!

reklama
Edytko zniknęłam bo mały złapał katar a ja byłam chusteczkową w ubiegła noc, wspomnę tylko że zużył, aż 150 chusteczek i każda mu podałam wiec niewiele spałam....
Po za tym dziś czeka nas smutna uroczystość idziemy na pogrzeb zmarła siostra mojej teściowej.
Wiec jakoś....
pozzdrawiam..

Do góry