reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Angelka przynajmniej bedziesz wiedziala ....
no dokladnie, to bardzo wazne
Alicja1985
Fanka BB :)
w koncu od tego sa lekarze zeby pomagac a nie mowic ze "jest Pani jeszcze młoda jeszcze bedzie Pani mieć dzieci prosze odczekać 3 @ i do dzieła"
jak by to byla jakaś loteria w koncu do 3 razy sztuka to tylko poronienie przeciez to nie tragedia dziecko prawie nie bylo wiec o co nam chodzi po co ten płacz i tak dalej
jak by to byla jakaś loteria w koncu do 3 razy sztuka to tylko poronienie przeciez to nie tragedia dziecko prawie nie bylo wiec o co nam chodzi po co ten płacz i tak dalej
angelka123
i tylko nadzieja......
w koncu od tego sa lekarze zeby pomagac a nie mowic ze "jest Pani jeszcze młoda jeszcze bedzie Pani mieć dzieci prosze odczekać 3 @ i do dzieła"
mnie przeraziło w szpitalu jedno, że dla nich wszystkich, łacznie z panem ordynatorem to nie był Dzidzius, nie była Moja Ukochana Fasolka tylko płod 13 tygodniowy.... ;(
Alicja1985
dokladnie angelka dla nich nie bylo dziecka
dla mnie to bylo cale zycie ja do swojego mowilam juz myslalam o imieniu o tym jak urzadze pokoj i jaki wozek kupie !!!!!!!!!!!! dla mnie to bylo dziecko !!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie to bylo cale zycie ja do swojego mowilam juz myslalam o imieniu o tym jak urzadze pokoj i jaki wozek kupie !!!!!!!!!!!! dla mnie to bylo dziecko !!!!!!!!!!!!!!!
angelka123
i tylko nadzieja......
Witam na momencik.Przyszłam zobaczyć co u was i tak mi się wydawało że Kinguś miała mieć dziś wizytę u lekarza,chyba że się mylę.Kinguś odezwij się co u ciebie?Witam nowe koleżanki
Witamy wieczornie!!!!
reklama
Alicja1985
jak mozna byc tak nie czulym !!!!!!!!!!!
witaj Karolka
witaj Karolka