reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mmmm.... miroslawa tylko pozazdroscićyakiej fryzjerki. :tak::tak::tak:
ja jak byłam ostatnio to mojej nie było i zajęła się mną taka nowa. ale mnie ciągnęła za włosy, już miałam jej zwrócić uwagę.:crazy:
i niestety było dużo kobietek akurat u fryzjera i wszystkie gadały o ciąży i dzieciach. nawet mnie się spytały czy mam dzieci. ale koszmar. teraz pójde dopiero jak grzywka tak mi bedzie spadać na oczy az nic juz nie zobaczę:no:
i pójde rano jak nikogo nie ma. heh
buziaczki. mirosława daj znac jak wyszło.

reklama
Ja tylko na chwilke bo zaraz zmykam do pracy reszte poczytam wieczorem.
Kacperek dosatl sie do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

cyprysiowa kciuki zaciśnięte

szafirek ja też nie dostałam żadnych tabletek

zmykam dla wszystkich wielkie buziaki

witam was serdecznie! Ja poroniłam w tamtym roku w sierpniu w 16 tygodniu ciąży, wiem co czujecie ja do tej pory cały czas myśle.
szafirek13-mi w szpitalu powiedzieli że co najmniej pół roku mam odczekać a mój lekarz do którego chodzę powiedził że w listopadzie mam zacząć brać kwas foliowy i witaminy i mogę zachodzić, więc w tej chwili jestem znowu w ciąży w 18 tygodniu bardzo sie bałam ale wszystko jest teraz ok.u lekarza byłam już w 3 tygodniu i byłam pod ścisłą kontrolą lekarza bo ciąża była znowu bardzo słaba i nie było pewności czy ją donosze, ale na szczęście jest wszystko dobrze.Ja też po poronieniu nie miałam żadnych tabletek ani nic.
Więc życze wszystkim dziewczyną pogody ducha będzie dobrze!:-)

(*) 10.08.2007r.

Witam Dziewczynki Piatkowo!!!!

Wlasnie czekam na najdrozszego i jego stadko (pieciu uczniow :szok:) i jedziemy 400km na polnoc do jego miejscowosci o wdziecznej nazwie JURVA.... :-D Nazwa zapamietuje sie sama... zapamietajcie, bo w lipcu sie tam przenosze.

Nie wiem wiec ile zdaze napisac...

Batoniczku !!!! Kciukasy zacisniete .. zeby wreszcie sie ten koszmar skonczyl... i zeby mogla zaczac leczenie ran ... zwlaszcza tych psychicznych. Jestem z Toba!

Cyprysiowa! Tez kciukasy! Bedzie dobrze, musi!!!!

Gosia, Ola ... ale wy mlodzienstwa jestescie... spokojnie moglabym Wam matkowac :-D:-D . Ale co tam, duch sie liczy mlody ...:rofl2: . Macierzynstwo wiek dojrzalego tez ma swoje uroki :tak:

Szafirek :-). Ja tez nie mialam zadnych lekow i tak jak dziewczyny Ci napisaly, to wszystko zalezy od organizmu ... no i od lekarza.... kazdy ma swoja teorie...
A co do wieku ... to podejrzyj sobie moj profil.... ;-) . Ja jeszcze ciagle mam nadzieje.

Mika, no to pewnie juz zrobiona jestes na bostwo. Ja tez powinnam, przynajmniej farbe polozyc, bo jutro ide na duza impreze. Dyrektorka szkoly, ktorej pracuje moj J. konczy 50 lat. Wynajety lokal, muzyka, jedzonko, tez rzeczy...:szok:;-).

Sciskam pozostale babeczki, ktorym nie zdarzylam odpisac. Milego weekendziku :-):-)

dzięki za wszystkie odpowiedzi ja mam wizytę u gina 9 maja mam nadzieję ze wszystko mi wyjaśni a teraz odpoczywam o ile można to tak nazwać :)
Miroslava życzę szłowego wyglądu :)

aniach dziękujemy, twoje słowa dodają nam nadziei na lepsza przyszłość. życzę powodzenia i samych już dobrych chwil. pozdrawiam

dlaczegotak, ja melduję ze wczoraj zrobilam peeling a dziś wysmarowalam się samoopalaczem. niestety o solarium mogę zapomnieć. mam bardzo jasną karnację ze skłonnością do tzw pieprzyków, a ponieważ mam ich już sporo na ciele ( nawet kilka usuwałam) to mam kategoryczny zakaz od dermatologa korzystania z solarium, opalanie w lecie też raczej odpada. wieć zostaje tylko samoopalacz zeby nie wygladać jak córka młynarza. hehe:-D

reklama
cyprysiowa tak sie ciesze!!!:tak::-)
po prostu super. dbaj teraz o siebie i to serduszko bijace w Tobie. buziaczki.
bedziesz miała wspaniały prezencik na swieta.

Do góry