reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola no ladnie , widze ze masz talent , pochwal sie kartakim :-)

Tamara witaj wsrod Aniolkowych mam :-( Kazdy z Nas ma nadzieje ze ten rok bedzie łaskawszy ...zostało Nam nic innego jak wierzyc i miec nadzieje ze bedzie dobrze

OlaCannelloni to nic inego jak rodzaj makaronu ktory mozna zrobic z farszem i zapiec

Dziewczyny nie wiem co zrobiłyście, ale pomogło moja córcia ma nadal powiększone komory i musi być pod opieką i kontrolą w tej poradni ale lekarka stwierdziła że są powiększone w normie i rozwój mojej małej ocenia na 6+. Wielkie dzięki i pozdrawiam.

Iławianka,bo tu dziewczyny takie specjalne kciuki mają;-)
Ucałuj córcię.
Tamara witaj.
No,nie pogadam z wami,bo musze chłopu faktury policzyć.Buźka.

Hej dziewczynki
a ja dzisiaj wolne :-D
zaliczylam juz dzisiaj zakupy kupilam sobie 4 bluzeczki i torebke i zaplacilam tylko 100zł :szok:
no i paczusie 4 juz sama zjadlam :oo::oo::oo::oo:
i 4 zostana dla M i małej ZUzi dalam 1 :-p
obiadek ugotowany znowu udka dusilam z warzywkami
:rofl2::rofl2:

pozdrawiam
cieplutko w te sniegowe dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja jeszcze nie zjadlam ani jednego paczka ....czekam na meza :-)
Kupilam 4 paczki (marmolada,czekolada,adwokat i jeszcze raz marmolada) i wierze ze nam to starczy

Obiadek mam prawie przygotowany zupka kalafiorowa i piers z kurczaka z mizeria oraz sosik czosnkowo koperkowy

jak ja kocham mizerie a nie pomyslalam dzisiaj o ogroku :(
a ja mam udka i zupe jajkowa bo M za nia przepada wczoraj na wieczor jeszcze musialam ja gotowac :DDD
ja juz wyprysznicowana golonko zrobione i zbieram sie powolutku do lekarza :)

Iławianka BB rzeczywiście ma magiczną moc!!!!! cieszę się że jednak córcia jest zdrowa.....

Mój M dzisiaj produkuje obiadek i nie wiem co będę jadła:baffled:

Tamara my wszystkie wierzymy w lepsze jutro.... dlatego tutaj jesteśmy.... a uwierz że naprawdę wpadłam w nałóg o nazwie BB:-p..... i dalej chcę tutaj być.....

Karola to naprawdę masz teraz zajęcie, gdzie mogę te kartki znaleść bo chętnie popatrzę a nawet troszkę pracy ci dołożę:happy:

reklama
Anesto gratuluję córeczki! Teraz czekamy na fotki!!!

Luiza, bardzo się cieszę i mam nadzieję, że na następnej wizycie też okaże się, że wszystko jest ok.

Iławianka, cieszą mnie dobre wieści na temat Twojej córeczki. naprawdę BB ma w sobie dużo mocy, bo jak tyle bab na raz modli się za kogoś to musi być lepiej.

Ja dzisiaj zjadłam 2 faworki i pączka, ale jeszcze parę leży w kuchni. Szczerze mówiąc to zjadłabym sobie takiego tylko z cukrem pudrem a najlepiej własnej roboty. Może bym nawet zrobiła wreszcie, ale jestem trochę w podłym nastroju, wszystko mnie wkurza. Jakieś pół godziny temu sobie nawet poryczałam, humory ciążowe normalnie. Trochę zła jestem też na M, pewnie będzie dzisiaj chodził koło mnie na paluszkach, hahah.

Buziaczki dla Was wszystkich! Przytulam mocno nowe koleżanki, pamiętajcie, że któregoś dnia i dla Was zaświeci słońce. Bądźcie tu z nami, bo to forum działa jak terapia, mi dziewczyny bardzo pomogły i nadal pomagają.

Do góry