reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga!!! jak mozesz tak kusic!!!

ja wciągnełam juz 3 paczki i nie moge ani grama wiecej bo mi cukier zyły rozszadzi......a zeby było smieszniej jednego poczka poiłam zupą ogórkową...ehhh ta ciaza zmienia smaki

Iławianka tak bardzo bardzo bardzo ze szczerego serduszka sie cieszę!Czekałam na Twój post. Naprawdę jestem zadowolona że u Was wszystko OK!
Uwielbiam takie wieści jak te dzisiaj.

Tamara111 cieszę się że napisalaś.Witaj ponownie.

dycia mówisz w UK.. ciekawe jak Wam się tam będzie udawało "wyciągnąć" te badania. DUżo wytrwałości zyczę.

Karolcia mówisz kartki??? Hmmm no pięknie pięknie.. pochwal się proszę jakimś osiągnięciem. Aż 70szt. nieźle. Nie dziwię się że nie chcesz się nam pochwalić bo później caly rok musiałabyś robić kartki dla Nas wszystkich :rofl2:

Alicja na ktorą do tego lekarza?

ANetko zapieka się bez przykrycia. Wtedy ładnie ser się roztapia. Ja ogólnie UWIELBIAM canneloni.. mniam
I jak wyszło?

Allaa wiec czekamy na wieści jak jest w szkole rodzenia! Pamiętaj co napisała Alutka :rofl2::-D "wdech, wydech..."hhihihi

Also mój i wczoraj oberwał i dzisiaj :sorry2::baffled::zawstydzona/y: biedny ten mój Wiesiu. Ale na szczęście już mi przeszło. Ale 3 dni nie miał ze mną wesoło :no::happy:;-)

na 18 do ginka alle cala wawe musz eprzejechac zeby do niego dotrzec

a jesli chodzi o canneloni to tylko przepis Słodziutkiej pyszota az chyba sama zrobir jutro bo mam paczke makaronu :))))

he a ja nawet nie wiem jak te paczki smakuja ....a faworki to chyba ze 4 zjadlam i jakos nie bardzo mi podchodza:( ale to nic
za to obiadek juz wszamalam.....makaron z oliwa z oliwek z ziolami, maderianskie warzywa grilowane( cukinia,papryka,baklazan,cebula i cosik jeszcze nie wiem) i rybe w sosie smietanowo-szpinakowym:) i normalnie mi smakowalo heheh
a A ma tez te rybke ale do tego paelle( ja nie jadam owocow morza).....

reklama
Carri (Izu) to dobrze że u Ciebie już lepiej. Cieszy mnie to. A jak można zapomnieć o tak wspaniałej osóbce?:-D:tak:;-)

AGula AJ a Ty co chorobowe masz czy co?:-p:zawstydzona/y::crazy::rofl2::-D:tak:;-):-)

Mika faktycznie teraz to nie rób proszę tak długich przerw na BB bo już tylko jedne myśli przychodzą nam do głowy :sorry2::-D

Madzia-modroklejka zupą ogórkową?:dry::baffled: nic mnie nie zdziwi :nerd:
To ja Wam się nie chwalę ile pączków już wciełam :no::no::no::-D:tak:;-):-)

Do góry