reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

allaa czekam az ciacho wyrosnie i bede smazyc:)
fotki wam wrzuce jak juz zrobie ...ciekawe ile mi wyjdzie tego wszystkiego...
no ale coz....tu niestety nie ma smacznych polskich paczkow

reklama
składniki:
puszka ananasa-z biedronki
seler w wiórkach w zalewie ze słoika- tez z biedronki
kukurydza-z biedronki
,20-25 dkg szynki gotowanej w całosci lub innej ale bez udziwnień i chudej,
6-7 jajek,
ser złółty 25 dkg -w całosci

ananas kroimy w kosteczke ,szynke kroimy w kosteczke ,jajko na twardo kroimy w kosteczke,seler z kukurydza odcedzamy,mieszamy wszystko z niewielka iloscia majonezu i gotowe-nie przyprawiamy

PYCHA

Witam w ten zimowy dzien ..... U mnie jak narazie mocno sypie :-)

Melancia witaj zapewne i ty sie doczekasz swojej dzidzi :) Dla Twoich Aniołków (*)

Zaba współczuje Ci Dla Twojego Aniolka (*) Musisz wierzyc ze bedzie dobrze , bede trzymac kcikuki.Wiem ze jak raz sie poroniło to kazda kolejna ciaza to starch przed tym najgorszym Jednak nadzieje jest potrzebna i nie mozna z góry zakladac ze znów tragedia sie stanie

Anesto gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia i uśmiechów Pisków, wrzasków i zabawy moc Radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku Porozrzucanych wszędzie klocków Przytulenia okrąglej główki I uścisków małych rączek

Wróbelek to znakomicie ze tata sprzedał samochód..zapewne Ci lzej jest :)

Enko dobrze ze pozytywne nastawienie zaczyna Ci wychodzic:) Oby tak dalej !!!!

Luizo trzymam kciuki,piszesz ze cos czułas to dobry znak Wiem ze ciezko Ci nie stresowac sie ale spróboj.... Tak sie ciesze

Aga ....tule Cie kochana .Prosze pisz do Nas:-(

Anetko oj gdyby było czym sie dostac do Krakowa to bysmy pojechali ;-)

Aga Irl ja tez podpisze sie pod reszta dziewczyn ...mi to wychodzi na córeczke:-)
Tylko mnie nie bij ;-)

Mirka ....co z Toba dawno sie nie odzywałas ?
Pati....?
Aga Aj ....... odezwij sie bo martwimy sie

Alutka,Selenko,Szafirku,Niusia,Alla,Also,Ola,Gabi,Pixelko,Syla,
Koti,Hania,Alicja, ....pozdrawiam Was i nie wymienione dziewczynyw ten paczkowy dzien i zycze mnostwo pysznych pączków

Slodziutka dziekuje za przekazywanie wiadomosci od Anesty .... Nie martw sie o mnie ........jest lepiej u mnie.....Ale dziekuje za wszystko

Agusia my wszystkie życzymy ci syneczka:tak::tak::tak: ale przecież maleństwo w twoim brzuszku już ma określoną płeć więc pozostaje narazie nam zgadywanie...... ale czekamy na wieści po usg......

Właśnie Mircia gdzie jesteś???? chyba Adrianek się nie pośpieszył?

Carri a u nas przestało padać i czasami wyględa słoneczko:-)..... ślicznie wygląda śnieg w promieniach......

Allaa nie byłam w szkole rodzenie więc opowiedz jak będzie bo jestem ciekawa:sorry2:...... i pamiętaj "wdech, wydech i oddychamy głęboko":-D:-D:-D

Ola... no jak dla mnie bomba... uwielbiam sałatki z ananasem :-) Teraz muszę czekac na zdanie mojego M. Jak mu się spodoba to robimy... w koncu to jego znajomi przyjda niech więc sobie decyduje:-D

Carri... no wiesz... pociągi kursują ;-) zapraszamy :-)

A ja robię dzisiaj po raz pierwszy canellonni ... zobaczymy co mi z tego wyjdzie:zawstydzona/y: powiedzcie mi proszę... czy to się piecze pod przykryciem czy nie...?

Witam Was serdecznie dziewczyny.Dołączę do Waszego grona.W zeszłym roku w marcu poroniłam w 13 tyg. a w grudniu miałam ciążę pozamaciczną. :baffled:teraz siedzę na chorobowym i odpoczywam. Mam nadzieje że ten rok będzie dla mnie łaskawszy.

reklama
Witam śnieżnie.

Słodziutka nie znikłam, po prostu nie wyrabiam,z głupoty zrobiłam kilkanaście kartek wielkanocnych i moja siostra wystawiła je na sprzedaż u siebie w pracy,myslałam,ze nikt nie bedzie chciał ich kupić a okazało się że mam już prawie 70 kartek do zrobienia no i wtopiłam,do pracy,po pracy obiad potem kartki i tak w kółko,nie mam czasu na neta więc będzie mnie mało aż sie nie wyrobię.Myslę ze to dobrze bo nie myslę intensywnie,o to chodziło by zając mysli czym innym.

Anesto moje gratulacje:-)

AgaIrl nie martw się,do trzech razy sztuka:tak:

Do góry