reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

slodziutka_e dziekuje za odpowiedz i uswiadomienie mnie co nas czeka. tylko obawiam sie ze zajmie nam to bardzo duzo czasu poniewaz mieszkamy w UK. no ale coz dla chcacego nic trudnrgo jakos to sobie poukladamy bedzie dobrze:))

reklama
oj chyba sie ubiore i wyskocze po jakiegos pączka
tylko mi smaka narobiłyście!!
a w domu mam tylko chałwe i czekolade na które nie mam ochoty..
ale takiego pączusia z nadziniem z dżemera to bym sobie wciągnęła normalnie nosem;-)

:-Ddzien dobry;-)

ech dziewczynki dziekuje wam bardzo ze tak wierzycie w mojego syneczka:wściekła/y::szok::crazy::no::angry:mnie naprawde wystarczy coreczek heheh:baffled:

no nic nie ma co dumac.....moze juz w marcu powiedza mi co tam siedzi w brzuszku:happy:
ja i tak po cichutku licze na syneczka choc mowiac szczerze nie nastawiam sie za bardzo bo szanse raczej marne mam ale coz.....dopoki nie wiem moge sobie pomarzyc nie:rofl2:
bylabym chyba najbardziej szczesliwa gdyby ten synek sie urodzil....ale.....ja zawsze mam pod gorke.....
no nic
uciakam krecic paczki i faworki
a co
moze uda mi sie jakiegos zjesc.....choc....jakos tak ochoty brak
milego dnia dziewczynki
bede pozniej:sorry2:

Agus irl , Ja Ci życzę syneczka, ale piszę o moich przeczuciach.
Oby zdrowe było, i tak będzie skarbem.
dycia85, Ja byłam w poradni genetycznej również, ale już będąc w ciąży więc inne badania mi zlecili. Niestety nie pomogę.

Witam Was Alutka, allaa,ola15.

Wiedziałam Anetko ze tak będzie.. że Ty sobie pojesz tych smacznych uszek a nam pozostanie się tylko oblizać :angry::zawstydzona/y:;-):-D:-D:-D

:zawstydzona/y: przywiozłam troszkę do domku... zapraszam :tak::-)

a ja właśnie wciągnęłam 2 pączki... jej pychota... chyba zjem trzeciego :zawstydzona/y:

miłego dzionka dziewczynki !!! :-)

jutro wpadaja do nas znajomi z pracy mojego M i trza pomyślec nad czyms do jedenia... ale jakoś mi weny twórczej brak :baffled:

gabi no wiem ze w polsce powiedza plec szybciej ale nie u nas niestety:(:(:( zreszta nie wiadomo czy bedzie widac bo ja zawsze tak mialam ze niestety na porodowce sie dowiadywalam hehehhe
zreszta moj maz powiedzial ze lepiej zeby nie bylo widac bo jak bedzie dziewczynka to bede niepocieszona :):):)
a ja ciacho na faworki i paczki juz ukrecilam i czekam az urosnie.....
ech i zejdzie mi troche bo samej maki na paczki wzielam 3 kilo......olaboga ja to se zawsze roboty narobie heheh

reklama
Witajcie!
Edytko i Aga jak idzie robienie pączków??? Ja dziś na przekor nie zjadłam i chyba już nie zjem żadnego pączka. Natomiast wczoraj się tyle nasłuchałam o tłustym czwartku,że po obiedzie wysłałam M po dwa pączusie i zjadłam ze smakiem:-):-):-).
Dzisiaj idziemy z M na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia, jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało.
Iza przepisy są tu mile widziane więc podziel się nim z nami prosze;-);-).

Do góry