reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja dziękuje.. dziękuje :-D:tak:;-):-) Tak , tak pochwal mnie jeszcze kilka razy.. a już naprawdę obrosnę w piórka :-p:zawstydzona/y::-):-D
Ale ja też mam paczkę rurek... i ??? czyżby jutro zapowiadało się na obiadek canneloni?:sorry2::rofl2:

Agula Irl a Twoj A znalazł pracę?

reklama
A u mnie dzisiaj obiadu nie ma :zawstydzona/y: bo już na niego ochoty z Wiesiem nie mamy :sorry2: ciekawe czemu :szok::rofl2:

Gabi ależ Ty zabiegana osóbka jestes. Nic a nic nie chcesz z nami poklikać.

Alutka a Ty koniecznie napisz czym M Cię dzisiaj oczarował podczas obiadu? Czy dalo się zjeść itp ;-):-p:-D:-) Ojjj żeby Wiesiu jeszcze gotowal ;-):sorry2::-D:-D:-D

Sylwia czytając opis na GG jednak zszamałaś tego pączusia :tak:

Aga Irl jak mowisz o swoim obiadku to nasze normalnie wymiekaja :/ :DDDD
Slodziuchna wiec jak wczesniej zrobisz canneloni to prosze o 2 porcje do warszawy :DDDD

nie dosc ze zupą zapiłam to jeszcze po paczku i zupie zjadałm bułke z pasztetem i ogórkiem a po niej pudding smakija:-D

reklama
Agula Irl jak widzę na "bezrobociu" dobrze płacą ;-):-D I dobrze.. nie pytam o wiecej.

Alicja... napewno zrobię jak nie jutro to w sobotę!!! Qrcze a jeszcze miały być gołabki między czasie :sorry2: ja już za Wami dziewczyny nie nadążam. Ale gołabki będą na kryzys z czasem bo mam gotowce :-p
WIęc jutro a najpóżniej w sobotę canneloni. Oczywiście z dostawa do WAWY!

Do góry