reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

u nas w Irladii wczoraj byl dzien nalesnikow:)
a jutro chyba porobimy z dziewczynami jakis=es paczki i faworki a co.......pomocnikow co niemiara w domu:):):)i drugie tyle do jedzenia hahhaha

reklama
Witam wieczorowa pora

Koti no widzisz a tak sie martwilas ze w pracy bedzie zle:)

Szafirek miło ze sie odezwalas :) Oj ty to naprawde jestes zagoniona :( Mam nadzieje ze chociaz na odrobine odpoczynku znajdujesz czas ...Dobrze ze i Ty sobie radzisz jakos z bólem, napewno bedzie z biegiem czasu wiecej lepszych szczesliwszych dni ....Ja w To wierze ze słonce sie do Ciebie usmiechnie !

Malutka ciesze sie sobie radzisz :)

Omelko :) Dobrze ze czasem sie pojawiasz ....Zycze Ci aby Ci ten czas do wekendu szybko minał :)

Anetko zapewne by sie dogadali zwlaszcza ze tez moj lubi Acide Drinkers :)

Syla28 dobry kawał :) zycze Ci by te mdłosci Ci w koncu mineły ...Wspołczuje Ci

Miglak my sie jeszcze nie znamy wiec sie witam :)

Haniu jak tam u Ciebie?

Also ładnieTwój suwaczek mknie do przodu Jestes dzielna jak tego nie zwymiotowałas :)

Selenko gratuluje półmetku :) A co do wygody to Ci wierze jak sie ma samochód to potem trudno sie przestawic na autobus itp

Niusia mam nadzieje ze dzis z mezem juz stosunki sa lepsze Czasem to ciezka płec, zrozumiec jest ich ciezko ...ale i tak nas kochaja :)

Ojej AgaIrl a bylam przekonana ze zdasz Oj chyba za słabo kciuki trzymałam :( Dobrze ze dzidzia zaczyna fikac :)Nie wiedzialam ze jest u Was cos takiego jak dzien NALESNIKOWY :)

Dzisiaj to spokojnie jest ....moze i to dobrze
Pozdrawiam Was wszystkie .....nie bede wymieniac imion bo sil nie mam :(

TO DO KOTI .....Dobrze ze i Ty sobie radzisz jakos z bólem, napewno bedzie z biegiem czasu wiecej lepszych szczesliwszych dni ....Ja w To wierze ze słonce sie do Ciebie usmiechnie !

Sorry za pomyłke to przez złe samopoczucie :-(

Hejka dziewczynki :*
Agunia Ir przykro mi okrutnie :-( ale do 3 razy sztuka :-D
Selenka :*

reszte dziewczynek mocno przytulam i buziam i w ogole :-p
mnie strasznie zalewa @ nie wiem czy to przez luteine :confused:
jutro ide do endo ginka to sie zapytam
5000 pytan se zapisalam co by sie w koncu wszytskiego dowiedziec :-D
buziaczki w pysiaczki :***

witam
Właśnie wsadziłam zeszłoroczne hiacynty bo im w schowku zaczęły wychodzić główki, dzisiaj u nas baaardzo wiosennie, pozytywny powiew powietrza. Nie dostałam jeszcze wyników z cukru, może jutro, jak nie to do nich sama zadzwonię
Aga, moje małe już też daje o sobie nieźle znać!:-)

hej dziewczyny jestem po dwoch poronieniach zatrzymanych ostatnia w grudniu 2008 w pierwsza w 2007 12 tydzeń druga 8 tydzień jestem z wielkopolski macie może jakieś namiary na dobrego lekarza na polnej w Poznaniu bo mnie tam kierują do poradni prenatalnej wczesnej ciąży nie wiem czy dobrze mnie kieruja nie mijałam żadnych badań poza genetycznymi ja i mąż czekam na wynik mam nadzieje że bedą dobre . Bardzo kocham wszystke maluchy jak wdze takie dzidzuch to mi się ryczeć chce też bym chciała już taki maleństwo przytulać .... !!!!

reklama
Do góry