reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

u nas w Irladii wczoraj byl dzien nalesnikow:)
a jutro chyba porobimy z dziewczynami jakis=es paczki i faworki a co.......pomocnikow co niemiara w domu:):):)i drugie tyle do jedzenia hahhaha

reklama
Witam wieczorowa pora

Koti no widzisz a tak sie martwilas ze w pracy bedzie zle:)

Szafirek miło ze sie odezwalas :) Oj ty to naprawde jestes zagoniona :( Mam nadzieje ze chociaz na odrobine odpoczynku znajdujesz czas ...Dobrze ze i Ty sobie radzisz jakos z bólem, napewno bedzie z biegiem czasu wiecej lepszych szczesliwszych dni ....Ja w To wierze ze słonce sie do Ciebie usmiechnie !

Malutka ciesze sie sobie radzisz :)

Omelko :) Dobrze ze czasem sie pojawiasz ....Zycze Ci aby Ci ten czas do wekendu szybko minał :)

Anetko zapewne by sie dogadali zwlaszcza ze tez moj lubi Acide Drinkers :)

Syla28 dobry kawał :) zycze Ci by te mdłosci Ci w koncu mineły ...Wspołczuje Ci

Miglak my sie jeszcze nie znamy wiec sie witam :)

Haniu jak tam u Ciebie?

Also ładnieTwój suwaczek mknie do przodu Jestes dzielna jak tego nie zwymiotowałas :)

Selenko gratuluje półmetku :) A co do wygody to Ci wierze jak sie ma samochód to potem trudno sie przestawic na autobus itp

Niusia mam nadzieje ze dzis z mezem juz stosunki sa lepsze Czasem to ciezka płec, zrozumiec jest ich ciezko ...ale i tak nas kochaja :)

Ojej AgaIrl a bylam przekonana ze zdasz Oj chyba za słabo kciuki trzymałam :( Dobrze ze dzidzia zaczyna fikac :)Nie wiedzialam ze jest u Was cos takiego jak dzien NALESNIKOWY :)

Dzisiaj to spokojnie jest ....moze i to dobrze
Pozdrawiam Was wszystkie .....nie bede wymieniac imion bo sil nie mam :(

TO DO KOTI .....Dobrze ze i Ty sobie radzisz jakos z bólem, napewno bedzie z biegiem czasu wiecej lepszych szczesliwszych dni ....Ja w To wierze ze słonce sie do Ciebie usmiechnie !

Sorry za pomyłke to przez złe samopoczucie :-(

Hejka dziewczynki :*
Agunia Ir przykro mi okrutnie :-( ale do 3 razy sztuka :-D
Selenka :*

reszte dziewczynek mocno przytulam i buziam i w ogole :-p
mnie strasznie zalewa @ nie wiem czy to przez luteine :confused:
jutro ide do endo ginka to sie zapytam
5000 pytan se zapisalam co by sie w koncu wszytskiego dowiedziec :-D
buziaczki w pysiaczki :***

witam
Właśnie wsadziłam zeszłoroczne hiacynty bo im w schowku zaczęły wychodzić główki, dzisiaj u nas baaardzo wiosennie, pozytywny powiew powietrza. Nie dostałam jeszcze wyników z cukru, może jutro, jak nie to do nich sama zadzwonię
Aga, moje małe już też daje o sobie nieźle znać!:-)

hej dziewczyny jestem po dwoch poronieniach zatrzymanych ostatnia w grudniu 2008 w pierwsza w 2007 12 tydzeń druga 8 tydzień jestem z wielkopolski macie może jakieś namiary na dobrego lekarza na polnej w Poznaniu bo mnie tam kierują do poradni prenatalnej wczesnej ciąży nie wiem czy dobrze mnie kieruja nie mijałam żadnych badań poza genetycznymi ja i mąż czekam na wynik mam nadzieje że bedą dobre . Bardzo kocham wszystke maluchy jak wdze takie dzidzuch to mi się ryczeć chce też bym chciała już taki maleństwo przytulać .... !!!!

reklama
Do góry