reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Sylwuś. I Tobie mdłości miną. Jak pisałam ja się ich pozbyłam w 19 tygodniu dopiero. Choć jak myję zęby to muszę myśleć o czymś przyjemnym i nie skupiać się zbytnio bo może to się źle skończyc. Mięsa też nie jadłam choć lekarz mi kazał, bo mocz miałam zasadowy, skończyło sie na witaminie C, bo mięsa nie tknęłam. Rzekomo łatwiej o bakterie jak się ma zasadowy.
Ostatnio był obojętny a to już coś.
Nawet wam się nie przyznam za co się zabrałam dziś, normalnie MacGyver w spódnicy. Nie wiem co ta ciąża ze mna robi.. hi hi

also, wiem,że poprawiłaś, ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dostalam opryszczki na ustach cholera jak mnie boli a masc z kosmetyczki przed wylotem wyciagnelam bo stwierdzilam ze skoro 1.5 byla cisza to teraz nie dostane a tu taka niespodzianka usta mamjak murzynek bambo zarz ie z tym walczyc. Do tego wczoraj poklucilam sie z M i tak naprawde mam juz wszystkiego dosyc
to se pomarudzilam spoadam i nie psuje Wam nastroju

Sylus to zapraszam do mnie. Wyszło mi ich 17.
Mam nadzieje, że już niedługo pójdą od Ciebie te mdłości i bedziesz jadła wszystko na co masz ochotę. Mi dzisiaj o 5 w nocy zachciało się pieczywa czosnkowego......

Nie psujesz niusi@. Jak mi powiedziała ostatnio Edytka "coś wisi w powietrzu". ja ostatnio tak darłam koty z M,że juz nie pamiętam kiedy tak było. Później byłam sama zła na siebie,że w ciąży nie powinnam, ale było po fakcie już. Może jak nie masz maści spróbuj tradycyjnej pasty do zębów. Kiedyś tylko tak się działało.
allaa, jak gołąbki?

No wiesz co allaa, to raczej nie jest pomysł na spędzenie dnia. Mój M zaczął wczoraj wymieniać silikon w brodziku, ale zdążył tylko zdjąć stary, a Ja dziś połozyłam nowy. Super mi wyszło nie chwaląc się. Pomyslałam,że do wieczora wyschnie i nie będzie już ciekł. Te nowe już nie wymagaja takich operacji a Ja ten mam już 5 rok, wtedy były uszczelniane kabiny silikonem. Jak się w sierpniu przeprowadzę to już w nowym mieszkanku wszystko będzie na tip top, ale póki co..

ach pasta to juz od wczoraj wieczora mam posmarowne :-( a z M to chyba dlugo nie bede gadac przynajmniej ja nie am na to ochoty

niusi@, u nas wczoraj powazna rozmowa była i dziękuję Bogu za tak mądrego faceta, bo ja to nie ustąpię teraz. Ale on i owszem i to w tak rycerski sposób, że ręce mi opadły z wrażenia. Po 17 latach znajomości potrafi zadziwić, byłam zdezorientowana.

reklama
O rany!!!Za takie rzeczy to ja się nie będę zabierać, chociaż bardzo lubię różnego rodzaju prace domowe. Tapetowanie, malowanie albo skręcanie mebli nie jest mi obce;-);-);-).
Niusia, przeciez wiesz, że nam nie psujesz nastroju. Marudź tyle ile będziesz chciała:tak::tak:

Do góry