reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ale nie wazne co ma byc to bedzie narazie odechcialo mi sie powrotu do domu zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzien ale pewnie nic zmykam i nie smece pa

reklama
Wiesz allaa, Ja się wychowałam wśród chłopaków, braci, kuzynów, więc łaziłam po drzewach i robiłam z Tatą różne rzeczy w domu. "aby był ze mnie dumny". Tak mi zostało. Nie zabieram się za to zawsze, od tego mam męża, ale dzis jakoś mnie wzięło samo z siebie.
Niusi@ allaa ma rację. Marudź ile potrzebujesz. czasem to przynosi ulgę.
czy ktoś wie gdzie jest Wiosna?

We Wrocłaiu nie ma sladu wiosny. Zima w pełni.Nie martwiłoby mnie to gdyby nie fakt,że mój tato sam w górach i jak ja tam dojadę?? Tam czasem i pługi nie docierają.
Sprzątam.

no to rezczywiscie nie ciekawie :-( ja dzis mam dzien lenia zaraz chyba sie poloze cala noc z nerwow nie przespalam milego dnia Wam zycze andzi milego sprztania tylko nie szalej

ja tez sie nudze całymi dniami, nie mam za duzo siły narazie na sprzątanie czy jakies inne obowiązki, gotować nie mogę bo mi blee, więc w sumie wiekszośc dnia leże i czekam az mdłości przejdą.
no ale jak juz mi przejdzie to znajdzie sie pare rzeczy do zrobienia ale i tak zapewne będe się nudzić...
co do moczu to tez musze brać witaminę C zeby go zakwasić troche.

reklama
hejka ja na chwilke
przyszly wyniki egzaminu znow oblalam:(:(:( no coz jeszcze jedna szansa mi zostala ale szczerze mowiac nie chce mi sie.....ale sprobuje bo coz mi pozostalo.......
a moje malenstwo normalnie zaczyna sie rozkrecac i krecic ze coraz bardziej i wyrazniej go czuc:)nie sa to jeszcze typowe kopniaki bo na to mamy jeszcze czas ale wczoraj normalnie tak wyciagal nogi ze az mnie to bolalo hehehehhe....
uciekam i bede pozniej

Do góry