reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

u mnie sytuacja nadal bez zmian tak sie zdenerwowoalalm ze zapalilam fajke Boze ja nigdy nie przestane palic szlak mnie trafia jestem taka wsciekla ze szok przespalam sie chyba 2h ale nadal chumoru brak

reklama
Witam moje kochane panie

Wiadomość od Anesto ANI!!!
o godz. 17 napisała

Dziś o 11:55 mamy zdrową córeczkę. Waży 4000g na 61cm, dostała 10 punktów!!

Więc mamy kolejną dziewczynkę na BB!!! Najważniesze że zdrowa i że mama szcześliwa.

N i u s i @ (Pati) cóż takiego się dzieje złego czego nie można byłoby załagodzić? Ale jak pisałam już Andzi.. cos wisi w powietrzu... bo normalnie dzisiaj mam ochote komuś "przyrżnąć" :oo:
Więc Ci się poniekąd nie dziwie.

Andzi ale Ty zdolna dziewczynka jesteś :huh::rofl: normalnie po co mi była ekipa do malowania :cool: wystarczyłabyś Ty :laugh2:

Allaa gołabki... ahhh te gołabki.. mam jeszcze w zamrażarce..ale ostatnio jak któraś o nich napisała .. musiałam rozmrozić i porcję która jest dla dwóch osób :zawstydzona/y: zjadłam sama.. przez dwa dni - ale całkiem sama :shocked2:
Smacznego - już wiem co jutro będę mieć na obiad :laugh2:

Also dzielna dziewczyna z Ciebie. To nie napawa optymizmem że Wam tak nasze kochane ciężaróweczki ta glukoza smakuje :sorry2::eek:

Carri qrcze kochana co się dzieje. Od kilku dni jesteś jakaś nieswoja :confused::no: Można jakoś Ci pomóc?

Koti ja własnie miałam dylemat czy robić własne pączki na jutro czy kupne? I dalej nie wiem co zrobić. Ale dobra zaprawa z tymi czekoladami dzisiejszymi :rolleyes:
hihii

Agula Irl ależ się nie przyłożyłaś do tego testu.. a fasolka jeszcze za mała była.. żeby Ci podpowiadać :yes: moze tym razem się uda?

Anetko i jak dzisiejsze obżarstwo?

Szafirku(Kasiu) jak zawsze szczere pozdrowiska ode mnie !!!

Aguś AJ a Ty nie podczytuj tylko prosze napisz co u Ciebie.. przesyłaj choć puste koperty :cool::laugh2:

Alicja kochana więc czekamy po jakim czasie wyjdziesz od lekarza zadjac mu te 5000 pytań :szok::-)

melancia cieszę się że napisałaś. Napewno dziewczynki pomogą Ci....

Niech będę pierwsza z oficjalnymi na BB gratkami...

Anesto(Aniu) dla Ciebie i Twej córeczki zdrowia, zdrowia i zdrowia!!! A Tobie jeszcze morze łez.. ale tych szczesliwych łez..

jak cudownie jest czytać, że pojawiło się na świecie kolejne maleństwo :-)

ANESTO GRATULUJĘ CÓRECZKI !!!

ja wiedziałam, że dzisiejszy dzień jest dobry :) .

Carri dziękuję za tak ciepłe słowa , mimo pomyłki ;-) . Musi być dobrze. Płakanie mi nie pomaga, muszę się zebrać i mysleć co dalej.

Słodziutka co do pączków to z moimi zdolnosciami kulinarnymi ... jestem skazana na kupno. Ale jeżeli Ty możesz uszczęśliwić mężusia takim swoim, robionym, pysznym, mięciutkim.... o rany aż się rozmarzyłam .... to rób kochana, bo każdy kupny będzie mógł się schować :-) a co do czekolad, to w pracy mam koleżanki, które dzielnie wspierają się w przekonywaniu że odchudzanie jest zbędne a wręcz szkodliwe ;-) jakoś podatna jestem na te teorie :-)

Koti jak dopisuję się do tej grupy.. odchudzanie jest szkodliwe dla zdrowia i otoczenia (bo kobieta odchudzająca się jest nie dozniesienia:zawstydzona/y:;-))
A co do paczków. Jeszcze nie wiem. Jak będę miała taki wybuchowy humor jak dzisiaj to moze przynajmniej na cieście drożdżowym się wyżyję :sorry2::baffled::zawstydzona/y:

hmmm ciasto drożdżowe, to ja idę po czekoladę :-)

a tak serio to z tymi czekoladami ...dziś w sklepie była wyprzedaż dużych Milk (Milek czy jak to się odmienia) i cały karton kupiłyśmy :-) . Duże tabliczki takie co zawsze koło 10 zł kosztują były po 3.60 :-) ...truskawkowe mniaam :tak:

Koti czysta rozpusta... ale ja dzisiaj byłam na zakupach i przy moim humorze... również same słodkości lądowały w koszyku... i połowę z nich zjadłam :szok::-D

mniam mniam

A za tą cenę naprawde się opłaca

reklama
ehhh ja też często zajadam dołki i humory słodyczami. Najgorsze, że to pomaga :-). Także widzisz Słodziutka nie mogłyśmy przepuścić takiej okazji - takich czekolad za taką cenę :-)

Do góry