reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oooo ANESTO!!! ale cudnie!!! az mi się łezka zakręciła...gratulacje! niech malutka bedzie zdrowa-reszta nie jest wazna!

ps. a ja dzis policzyłam...i jesli mały zaplanuje wyjsc wg tego co ostatnio lekarz powiedział to za 11-12 dni powinien byc znami-ale lekarz to chyba wrózbita jakis, wiec licze sie z tym ze do konca terminu posiedzi...czyli jeszcze 25 dni...co i tak mnie troche przeraza bo to niewiele

zazdroszcze wam tego zajadania się czekoladą i innymi slodyczami, chociaz dzisiaj sama zjadłam dwa malutkie lody dla odchudzajacych się z pomniejszoną zawartościa cukru i tłuszczu...To jeszcze tylko 5 miesięcy z hakiem i też sobie zjem cała milkę. Na razie uważam.

no nic dziewczynki
uciekam
malenstwo mi sie kreci w brzuszku chyba pora sie polozyc i odpoczac
dobranoc
jutro zajrze ale troche pozniej bo trza paczkow napiec i faworkow:):):)
kolorowych snow:)

a ja tu sobie dzisiaj wpadłam na chwilę i co widzę

ANESTO GRATULUJĘ CÓRECZKI !!!!!!!

pozostałe dziewczyny gorąco pozdrawiam mimo zimy za oknem

reklama
Cześć!

Mam 21 lat i jestem w piątym tygodniu ciąży, pierwszą ciąże poroniłam. :no: Strasznie się boję 28.02 mam iść do lekarza żeby zobaczyć czy serduszko biję, przy pierwszej ciąży też tak było, poszłam do lekarza i kazał przyjść za 10 dni i niestety podczas wizyty okazało się, że nic się nie dzieję, poroniłam w Grecji. Strasznie się boję, że i tym razem będzie tak samo:(

Do góry