reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oooo ANESTO!!! ale cudnie!!! az mi się łezka zakręciła...gratulacje! niech malutka bedzie zdrowa-reszta nie jest wazna!

ps. a ja dzis policzyłam...i jesli mały zaplanuje wyjsc wg tego co ostatnio lekarz powiedział to za 11-12 dni powinien byc znami-ale lekarz to chyba wrózbita jakis, wiec licze sie z tym ze do konca terminu posiedzi...czyli jeszcze 25 dni...co i tak mnie troche przeraza bo to niewiele

zazdroszcze wam tego zajadania się czekoladą i innymi slodyczami, chociaz dzisiaj sama zjadłam dwa malutkie lody dla odchudzajacych się z pomniejszoną zawartościa cukru i tłuszczu...To jeszcze tylko 5 miesięcy z hakiem i też sobie zjem cała milkę. Na razie uważam.

no nic dziewczynki
uciekam
malenstwo mi sie kreci w brzuszku chyba pora sie polozyc i odpoczac
dobranoc
jutro zajrze ale troche pozniej bo trza paczkow napiec i faworkow:):):)
kolorowych snow:)

a ja tu sobie dzisiaj wpadłam na chwilę i co widzę

ANESTO GRATULUJĘ CÓRECZKI !!!!!!!

pozostałe dziewczyny gorąco pozdrawiam mimo zimy za oknem

reklama
Cześć!

Mam 21 lat i jestem w piątym tygodniu ciąży, pierwszą ciąże poroniłam. :no: Strasznie się boję 28.02 mam iść do lekarza żeby zobaczyć czy serduszko biję, przy pierwszej ciąży też tak było, poszłam do lekarza i kazał przyjść za 10 dni i niestety podczas wizyty okazało się, że nic się nie dzieję, poroniłam w Grecji. Strasznie się boję, że i tym razem będzie tak samo:(

Do góry