reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam.
Edytko, jak zawsze w biegu, miłego dnia Ci zyczę.
also, mówisz,że wstrętne? To jeszcze przede mną, ale w sumie dobrze,że robi się w późniejszej ciąży, bo przy tych mdłościach co mnie męczyły ciężko bym to widziała.
allaa, co u Ciebie?
My dziś rozpoczynamy 21 tydzień.

reklama
Also u mnie było tak samo. Po pierwszych łykach pomyślałam, że wcale nie jest to takie straszne, że dam radę. Później było gorzej, a na końcu myślałam, że nici z badania bo wszystko zaraz wyląduje na podłodzę;-);-);-).

Uciekam do kuchni, bo dziś robie gołąbki i kupa pracy jeszcze przede mną.

Gołąbki? Super pomysł,też zrobię , tylko wybadam czy mięsko mielone mam.
Chodzę po domu i szukam sobie zajęcia. Są dni, gdy na miejscu usiedzieć nie mogę.

Andżi ja też szukam różnych zajęć, żeby ten czas szybciej leciał, a codziennie wieczorem dziękuję za miniony dzień.
A mieso mielone sama robię z łopatki albo z szynki bo wtedy wiem co jem;-).

Alla, ja też myślałam, że będą nici z badania, hahah. Jak wróciłam z badania to musiałam zaryźć czymś, bo jeszcze po ponad godzinie chciało mi się rzygać.

Selenka, cieszę się, że już po połowie :).

Ostatnia edycja:
allaa, jak mam mielone to też z karczku lub łopatki. Jest obok Mnie sklepik gdzie mi mielą od razu. Ale wiem co mielą.
Pranie skończone. Prasowania trochę teraz, ale to raczej na jutro. Dziś umówiłam się z mężem na zakupy. Jejku, kiedy on wreszcie odzyska swój samochód i odda mi mój??!! Od tej stłuczki minął już miesiąc, stoi na lakierni teraz. Robią mu znajomi z lakierni obok warsztatu i tak trochę przeciągają. Wrr..
Gdybym miała swoje auto to pojechałabym sama na zakupy, odwiedzić koleżanki, a tak nie chce mi się marznąć na przystankach. Gdyby chociaż ciepło było. Człowiek przezwyczaja się do wygody.

also tak własnie czytam,że napisałaś Syla i dumam czy ja o czymś nie wiem;-)

Ostatnia edycja:
Selena, już poprawiłam, hahah, bo przecież chodziło mi o Ciebie. Syla chyba 12 tygodni kończy :).

A ja dzisiaj na obiad też robię mielone :).

hej kobitki
widze ze wy o jedzeniu:-)
a ja od ponad 2 miesiecy bez miesa
ale takiego gołąbka to moze bym wciągnęła
w sumie to moje menu to bułka z serem, herbata miętowa i biszkopty, czasem jakis serek homo, ale rzadko.
mam nadzije ze niebawem zaczne jesc normalniej, tymczasem wymioty powróciły po tygodniu nieobecności i wieczory mam fatalne:-(
a teraz mdli cholernie

reklama
Do góry