reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aaaaa Sasetka witaj. Wybacz nie przywitałam sie z Tobą :zawstydzona/y:

Koti właśnie a z jakiej okazji te 14 czekolad? Qrcze przecież do Dnia Kobiet jeszcze troszkę :confused::sorry2::-D

Dobra zmykam moje małe. Musze jechać do rodziców. Chwilę u nich nie byłam a potem na zakupy - coś na obiad trza wymyśleć.

Buziam....

Silvi podziwiam Cię za optymizm i trzymam kciuki, żeby Wam się udało następnym razem - a Ty trzymaj za nas bao BARDZO tego potrzebujemy.

reklama
Witam się z Wami dziewczynki!

Syla, suwak kłamie, bo oni chyba nie uwzględnili dnia przestępnego w zeszłym roku. Musisz sobie zminić datę porodu tak, żeby odpowiednia ilość tygodni wychodziła. Ja też tak miałam.

Koti, pochwal się czemu, aż tyle czekolad??

A ja dzisiaj robiłam badanie krwi po obciążeniu glukozą. I po pierwszym łyku sobie myślę, że co wszystkie piszą, że to takie wstrętne? Następny jeszcze poszedł, a potem to popijałam wodą i na końcu o mały włos wszystkiego nie zwymiotowałam... Masakra.

Do góry