reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam się z rana, już w pracy jestem. dziś mam dobry humor .... chyba dlatego, że za mna lezy 14 czekolad z nadzieniem truskawkowym :rofl2::zawstydzona/y::-) ale będzie wyżerka w pracy :-)

Koti, ja to moze cos przegapilam, ale co to za okazja?
Zeby tak u mnie ktos polozyl 14 czekolad z nadzieniem truskawkowym. Najlepiej Wedla. Mmmmm.....

witajcie
a to na dobry humorek:-)

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:
- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ...
Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę,
proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie".
Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia.
Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po
Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży
wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.
Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała:
- Jak jest drugi prezent"
Bóg odpowiedział:
- Mózg, Ewo, mózg...

a my dziś kończymy 12 tygodni, ni wiem czemu suwaczek kłamie o jeden dzień! jutro zaczynamy tydzień 13...moje dzieciątko od jutra oficjalnie jest płodem.

Slodziutka jeśli zostanie dziewczynką po następnym badaniu to postanowiliśmy, że damy jej imię Hania ;-)

Postaram się odwiedzać Was częściej, ale z czasem u mnie różnie. To znaczy niby jest, ale jak wracam z pracy, to marzę wyłącznie o spaniu ;-)

Witam się i ja z Wami kochane dziewczynki

Anetko mówisz uszka z barszem.. mniam, mniam. Również je ubóstwiam!!! Nie ważne czy z grzybkami czy z mięsem.. biorę wszystkie :tak: Miłego klejenia.
Ja uwielbiam kleić pierogi czy uszka. Ale faktycznie najlepiej sie robi w towarzystwie bo czas inaczej płynie.
Faktycznie dobry lekarz:errr: dobrze że omijasz Go szerokim łukiem.

Koti Ty nasz ewenemencie :rofl::laugh2:

Izunia(Olcia) a główki nie zapomniałaś z domku ;-) Buziakl dla Ciebie.

milgak Hania ładne imię. To czekamy na wieści czy Hania pozostanie Hanią.:cool: a Tobie życze wypoczynku i uśmiechu. Buziak

Sylwia :rofl::huh: dobry ten kawał :laugh2:
Gratuluję kolejnego etapu ciąży!

Ściskam Was wszystkie życząc miłego dnia.

Wiadomość od Anesto Ani.. noc minęła w miarę spokojnie. A teraz czeka na porodówkę jak się zwolni. Mówi że w szpitalu jakiś ostry dyżur jest i tyle porodów :szok::-D
A my JEJ i córeczce życzymy szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!

reklama
Anetko mówisz uszka z barszem.. mniam, mniam. Również je ubóstwiam!!! Nie ważne czy z grzybkami czy z mięsem.. biorę wszystkie :tak: Miłego klejenia.
Ja uwielbiam kleić pierogi czy uszka. Ale faktycznie najlepiej sie robi w towarzystwie bo czas inaczej płynie.
Faktycznie dobry lekarz:errr: dobrze że omijasz Go szerokim łukiem.

hej Edytko :-)
No ja to na gotowe jadę :-D:-D:-D ale rzeczywiscie... jak takie coś robic to najlepiej w towarzystwie :-)
Ja również ubóstwiam uszka z barszczem...ale wolę z grzybami :tak:
A co do gina...eh... szkoda gadac...

Dobra zmykam szybki make-upik zrobic i gnam do rodziców :happy:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Do góry