reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tylko na chwilkę jutro poczytam. Słodziutka pytałaś się o której moje maleństwo ma wizytę w poradni: od 9 do 9.30. pozdrawiam pa

Koti jest tutaj pare dziewczynek z wrocka i moze ONE podziela się info na temat dobrych ginków. Albo popatrzcie na stronę znanylekarz tam jest lista dobrych ginków.

iławianka oczywiście w tych godzinach będę najmocniej trzymała kciuki. Dobranoc

Niedawno wróciłam do domu z pracy!
Nie mam szans nadrobic zaległosci bo muszę iść do "wyrka" (o 6 rano wstaję)!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i ścikam!
Mam nadzieje, ze zaległosci nadrobie w weekend!
Duża buźka!
Trzymam kciuki za te co na finiszu, za te co startują i za te co sie starają jak ja!!!
Cieszę się, ze jesem tu z Wami!!!!

Witam się z rana :-)

Gabi mocno trzymam kciuki !!!

kaskax25 masz rację, cuda się zdarzaja... jednak czasami niestety tak trudno w nie wierzyc...:zawstydzona/y:

Anesto jesteśmy z Tobą !!!

Carri no to mamy podobnych mężulków :tak: pewnie by się dogadali :-D

silvii28 cieszę się że wszystko w porządku. Bardzo mi przykro a zarazem jestem pełna podziwu dla Twojego podejścia. Życzę Ci z całęgo serca już teraz samych wspaniałych chwil !!!

niusi@ gratuluję niepalenia :-) ja w ciąży przestałam... ale później... zbyt dużo stresu i nerwów... no i wróciłam...niestety

Carri, Alicja
... powiedzcie mi czy zawsze miałyście tak bolesne @ ? mnie wcześniej bolał brzuch tylko w 1 dzień... właśnie skończyłam drugą @ po zabiegu... i muszę przyznac ze była koszmarna... 7 dni i 7 dni bólu brzucha a czasami pleców... koszmar:baffled:

Koti81 jak zaszłam w ciążę byłam u pewnego gina... na moje pytanie właśnie o toxo... powiedział mi że on tez miał kontakt ze zwierzętami i co?! i dodał że to wymysł kobiet że 1 na 8 tys ma toxo. Więc to była moja pierwsza i ostatnia wizyta :no:

Edytka zazdroszczę tego optymizmu, Twojego podejścia... może z czasem zarażę się nim od Ciebie :-)

enka, Ola15, ozkane, omelka, iławianka, wróbelek, szafirek, Hania, Mirka, luiza, syla, Dlaczegotak, Alutka, also, allaakarola71, selena, kinguś, pyzuniagaj, Pati.B, Wonka, i wszystkie niewimienione dziewczyny POZDRAWIAM GORĄCO !!!

a ja dzisiaj do mamusi i babci zmykam... robią uszka z barszczem... a ja je ubustwiam :-)

witam się z rana, już w pracy jestem. dziś mam dobry humor .... chyba dlatego, że za mna lezy 14 czekolad z nadzieniem truskawkowym :rofl2::zawstydzona/y::-) ale będzie wyżerka w pracy :-)

Witam się z rana :-)
Koti81 jak zaszłam w ciążę byłam u pewnego gina... na moje pytanie właśnie o toxo... powiedział mi że on tez miał kontakt ze zwierzętami i co?! i dodał że to wymysł kobiet że 1 na 8 tys ma toxo. Więc to była moja pierwsza i ostatnia wizyta :no:

no to ja jestem ta 1 na 8 tyś .... , bo już przechodziłam. Czuję się wyróżniona :baffled:

reklama
czesc dziewczyny co za dzien:-)
od rana ciagle czegoś szukam a to kluczy a to telefonu a to czegoś jeszcze:-)

Do góry