reklama
Najlepiej Koti byłoby zmienić lekarza
Ale niestety to już Ona musi zadecydować.
Ona chce zmienić, ale u nas we Wrocku deficyt jakiś na dobrych lekarzy :-(
pa pa
slodziutka_e
Fanka BB :)
Koti jest tutaj pare dziewczynek z wrocka i moze ONE podziela się info na temat dobrych ginków. Albo popatrzcie na stronę znanylekarz tam jest lista dobrych ginków.
iławianka oczywiście w tych godzinach będę najmocniej trzymała kciuki. Dobranoc
iławianka oczywiście w tych godzinach będę najmocniej trzymała kciuki. Dobranoc
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobranoc kochane
Niedawno wróciłam do domu z pracy!
Nie mam szans nadrobic zaległosci bo muszę iść do "wyrka" (o 6 rano wstaję)!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i ścikam!
Mam nadzieje, ze zaległosci nadrobie w weekend!
Duża buźka!
Trzymam kciuki za te co na finiszu, za te co startują i za te co sie starają jak ja!!!
Cieszę się, ze jesem tu z Wami!!!!
Nie mam szans nadrobic zaległosci bo muszę iść do "wyrka" (o 6 rano wstaję)!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i ścikam!
Mam nadzieje, ze zaległosci nadrobie w weekend!
Duża buźka!
Trzymam kciuki za te co na finiszu, za te co startują i za te co sie starają jak ja!!!
Cieszę się, ze jesem tu z Wami!!!!
Witam się z rana :-)
Gabi mocno trzymam kciuki !!!
kaskax25 masz rację, cuda się zdarzaja... jednak czasami niestety tak trudno w nie wierzyc...
Anesto jesteśmy z Tobą !!!
Carri no to mamy podobnych mężulków pewnie by się dogadali
silvii28 cieszę się że wszystko w porządku. Bardzo mi przykro a zarazem jestem pełna podziwu dla Twojego podejścia. Życzę Ci z całęgo serca już teraz samych wspaniałych chwil !!!
niusi@ gratuluję niepalenia :-) ja w ciąży przestałam... ale później... zbyt dużo stresu i nerwów... no i wróciłam...niestety
Carri, Alicja... powiedzcie mi czy zawsze miałyście tak bolesne @ ? mnie wcześniej bolał brzuch tylko w 1 dzień... właśnie skończyłam drugą @ po zabiegu... i muszę przyznac ze była koszmarna... 7 dni i 7 dni bólu brzucha a czasami pleców... koszmar
Koti81 jak zaszłam w ciążę byłam u pewnego gina... na moje pytanie właśnie o toxo... powiedział mi że on tez miał kontakt ze zwierzętami i co?! i dodał że to wymysł kobiet że 1 na 8 tys ma toxo. Więc to była moja pierwsza i ostatnia wizyta
Edytka zazdroszczę tego optymizmu, Twojego podejścia... może z czasem zarażę się nim od Ciebie :-)
enka, Ola15, ozkane, omelka, iławianka, wróbelek, szafirek, Hania, Mirka, luiza, syla, Dlaczegotak, Alutka, also, allaakarola71, selena, kinguś, pyzuniagaj, Pati.B, Wonka, i wszystkie niewimienione dziewczyny POZDRAWIAM GORĄCO !!!
a ja dzisiaj do mamusi i babci zmykam... robią uszka z barszczem... a ja je ubustwiam :-)
Gabi mocno trzymam kciuki !!!
kaskax25 masz rację, cuda się zdarzaja... jednak czasami niestety tak trudno w nie wierzyc...
Anesto jesteśmy z Tobą !!!
Carri no to mamy podobnych mężulków pewnie by się dogadali
silvii28 cieszę się że wszystko w porządku. Bardzo mi przykro a zarazem jestem pełna podziwu dla Twojego podejścia. Życzę Ci z całęgo serca już teraz samych wspaniałych chwil !!!
niusi@ gratuluję niepalenia :-) ja w ciąży przestałam... ale później... zbyt dużo stresu i nerwów... no i wróciłam...niestety
Carri, Alicja... powiedzcie mi czy zawsze miałyście tak bolesne @ ? mnie wcześniej bolał brzuch tylko w 1 dzień... właśnie skończyłam drugą @ po zabiegu... i muszę przyznac ze była koszmarna... 7 dni i 7 dni bólu brzucha a czasami pleców... koszmar
Koti81 jak zaszłam w ciążę byłam u pewnego gina... na moje pytanie właśnie o toxo... powiedział mi że on tez miał kontakt ze zwierzętami i co?! i dodał że to wymysł kobiet że 1 na 8 tys ma toxo. Więc to była moja pierwsza i ostatnia wizyta
Edytka zazdroszczę tego optymizmu, Twojego podejścia... może z czasem zarażę się nim od Ciebie :-)
enka, Ola15, ozkane, omelka, iławianka, wróbelek, szafirek, Hania, Mirka, luiza, syla, Dlaczegotak, Alutka, also, allaakarola71, selena, kinguś, pyzuniagaj, Pati.B, Wonka, i wszystkie niewimienione dziewczyny POZDRAWIAM GORĄCO !!!
a ja dzisiaj do mamusi i babci zmykam... robią uszka z barszczem... a ja je ubustwiam :-)
Witam się z rana :-)
no to ja jestem ta 1 na 8 tyś .... , bo już przechodziłam. Czuję się wyróżniona
reklama