reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wieczorkiem wszystkie dziewczynki!
Dołek na razie zakopany, więc jest ok.
Kurcze ja to nie naucze sie chyba Waszych nicków, i jak czytam to jest ok, mumam kto i co i jak, a potem jak mam napisac to juz nic nie wiem.
Pozdrawiam Was wszystkie.

P.S. Mam pytanie. Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Od 3 dni wychodzi mi slaba 2 kreska. Czy ona może wogóle wychodzić jak nie będzie owulacji?

reklama
witam sie i ja
przyszła kryska na matyska jak to mówią i siedzę właśnie nad praca do szkoły i piesze ale zagladam co jakis czas:-)

cześć dziewczynki. dzień drugi za mną. dziś już było lepiej. widzę, że niektóre osoby (które wiedzą) po prostu nie wiedzą jak się przy mnie zachowywać. Moja najlepsza koleżanka z pracy dziś mi powiedziała nawet, że przed moim powrotem rozmawiały i się martwiły o to jak powinny się zachować, żeby mi nie było ciężej. Jedna z dziewczyn jest w ciązy i dziś przyznała, że bardzo przeżywa to co mnie spotkało. Ja za to mało nie zemdlałam jak się mnie zapytała co to toksoplazmoza (to jej drugie dziecko będzie), bo chyba nigdy nie miała takiego badania :szok: . Mam nadzieję, że jej się coś pomyliło.

Witam,
Nadrobiłam zaległości a tu takie wieści... Agi jestem całym sercem z Tobą wiem co czujesz nasze aniołki wspierają się nawzajem tak jak my tu ....
Anesto czekamy na wieści teraz to już z góreczki :)
Niusi@ trzymam kciuki i gratuluję bardzo rozsądna decyzja...
A mnie znowu mało po pracy biegnę po synka do rodziców później domek jakiś obiad i padam na twarz, w pracy teraz lekki zap***** ale może to dobrze przynajmniej czas szybko leci.
Edi dzięki za pamięć postaram się poprawić...
Andzi ja też uważam że bardzo ładnie wyglądasz w nowych spodenkach
Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam...

reklama
Hej Koti81 cieszę się że w pracy ok.
Mnie dzisiaj tak zawalili robotą że od jutra do końca tygodnia chyba po godzinach będę musiała robić, więc nie mam czasu na myślenie o smutnych rzeczach.
Generalnie chyba już coraz lepiej jest. Mam huśtawki nastrojów ale polepsza się.
Pozdrawiam

Do góry