reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Każdej z nas ciężko mu ufać jeśli nas ciągle bije po głowie ale może własnie o to chodzi by zaufać pomimo doświadczenia bo on doświadcza ale i pociesza,nie zapomni o żadnej z nas i ześle każdej z nas maleńki cud.

reklama
Słodziutka no tak sobie się czuję,jestem ciągle zmęczona,możę to przez ten snieg który ciągle pada.U mnie środek cyklu i zastanawiam sie czy znowu zacznę plamić.Ale nie poddaję się

Karolka dokładnie. Pełne zaufanie. Pomino złych doświadczeń, pełne zawierzenie się Jemu. O to własnie chodzi. Tylko jakie to wszystko trudne.Ale wiem że dam radę i osiągnę razem z NIM wyznaczony cel.Bo On chce mojego szczescia i jak wiem że Go poproszę to mi nie odmówi!

Oj staranka niebywale intensywne jak na razie:-D
Edytka i tak trzymaj,jestem pewna że jeśli go prosisz nie zostawi cię bez odpowiedzi.:tak:Będziesz miała nagrodę za swoją wiarę.Popatrz na AgęIrl poroniła 3 razy a teraz jest wszystko dobrze:tak:

Karolka to tylko czekać na efekty. Tylko nie nastawiaj się że za pierwszym razem się uda. Lepiej się miło rozaczować nieżeli płakać. Prosze Cię o to. Wiem że ja i Ty będziemy walczyć. A za nami inne dziewczynki z BB!

Wierzę naprawdę że się doczekamy na nasze małe bobaski.

Hej babki.Poczytałam trochę te 100 stron od wczoraj,ale teraz za chiny ludowe nie pamiętam co komu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Trzymam za wszystkich mocno kciuki.Żeby tu same dobre wieści były.!!!
A mi się brzuch obniżył,jak przed samym porodem:szok:Boję się bardzo:no:
Buziaki.Pa.

reklama
Do góry