reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Każdej z nas ciężko mu ufać jeśli nas ciągle bije po głowie ale może własnie o to chodzi by zaufać pomimo doświadczenia bo on doświadcza ale i pociesza,nie zapomni o żadnej z nas i ześle każdej z nas maleńki cud.

reklama
Słodziutka no tak sobie się czuję,jestem ciągle zmęczona,możę to przez ten snieg który ciągle pada.U mnie środek cyklu i zastanawiam sie czy znowu zacznę plamić.Ale nie poddaję się

Karolka dokładnie. Pełne zaufanie. Pomino złych doświadczeń, pełne zawierzenie się Jemu. O to własnie chodzi. Tylko jakie to wszystko trudne.Ale wiem że dam radę i osiągnę razem z NIM wyznaczony cel.Bo On chce mojego szczescia i jak wiem że Go poproszę to mi nie odmówi!

Oj staranka niebywale intensywne jak na razie:-D
Edytka i tak trzymaj,jestem pewna że jeśli go prosisz nie zostawi cię bez odpowiedzi.:tak:Będziesz miała nagrodę za swoją wiarę.Popatrz na AgęIrl poroniła 3 razy a teraz jest wszystko dobrze:tak:

Karolka to tylko czekać na efekty. Tylko nie nastawiaj się że za pierwszym razem się uda. Lepiej się miło rozaczować nieżeli płakać. Prosze Cię o to. Wiem że ja i Ty będziemy walczyć. A za nami inne dziewczynki z BB!

Wierzę naprawdę że się doczekamy na nasze małe bobaski.

Hej babki.Poczytałam trochę te 100 stron od wczoraj,ale teraz za chiny ludowe nie pamiętam co komu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Trzymam za wszystkich mocno kciuki.Żeby tu same dobre wieści były.!!!
A mi się brzuch obniżył,jak przed samym porodem:szok:Boję się bardzo:no:
Buziaki.Pa.

reklama
Do góry