reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki i uciekam do pracy.

Agi
[*] przykro mi. Trzymaj się dzielnie kochana.:-:)-:)-(Przytulam mocno.
Myślami jesteśmy z Tobą.

reklama
Luiza bardzo mi przykro.Musisz być silna kochana i mieć nadzieję do końca,trzeba mieć wiare że zdarzy się cud:tak:

Galeria brzuszków śliczna:-)

Silvii bardzo mi się podoba twoje podejscie,masz racje,zajmij sie czymś by nie mysleć,jedzcie na wymarzone wakacje,Jak przyjdzie czas dzidzia przyjdzie do Was:-)Mocno pryztulam.

Szla28 tryzmam kciuki,moze ta torbiel jeszcze sie wchlonie.

a ja się wkurzam w takich miomentach...
jakoś inaczej reagowac nie umiem... bo do cholery dlaczego MY??
Dlaczego niektóre z nas traca kolejnego maluszka...? dlaczego kobietry które nie chcą miec dzieci je mają... a te które właśnie tego pragna nie ???
dlaczego matki pożucaja niechciane dzieci na śmietnikach skazując je na pewną śmierc??
A my które tak bardzo pragniemy tych maleństw nie możemy cieszy się spokojna ciąża...?
Dlaczego My nie możemy się doczekac...?
Własnie... dlaczego MY?

Bo włąsnie Bóg czegoś od nas wymaga. Daje nam do zrozumienia by coś znaleźć, może by siebie odnaleźć. Nie wiem. Sama uczę się dopiero "poznawać" Boga. Sama nie umiem znaleźć dobrej odpowiedzi. Ale wiem że modlitwa i prośba zawsze mi pomagają. A wierzcie mi że do całkiem niedawna było inaczej :-:)-:)-:)-:)-(

Witam Słodziutka:-)

Anetka nie umiem Ci odpowiedzieć na te pytania,ale ktoś kiedyś mi powiedział:a dlaczego nie my?

nie no... jasne macie racje... ale nie mogę nic na to poradzic że w takich momentach szlag mnie trafia...
Co do Boga... wierzę w niego... ale czasami się zastanawiam dlaczego tak okrutnie nas doświadcza...

reklama
Witaj Karolcia. Jak się czujesz?

Anetko własnie moze dlatego BO CZEGOŚ OD NAS CHCE!! A my nie widzimy inaczej i dlatego"przeciera" nam oczy.
Ostatnio czytałam piękną książkę i włąsnie ONA otworzyła mi poniekąd oczy na wszystko zło.. i pogląd na ważne sprawy.

Do góry