reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie...
Agi...kochana tak bardzo mi przykro...tulę Cię bardzo mocno.....
[*]...
Silvii...Ciebie tez mocno tulę.....
Luiza...trzymam mocno kciuki....trzeba wierzyć....
Gabi....kochana ja czuję,ze Wam się uda....i będziesz w dwupaku do 9 miesiąca....nie zamartwiaj sie za bardzo...tulę....
Selenko...ślicznie wyglądasz w ogrodniczkach a malutki kangurek podrośnie.....
Dziewczynki....zdjęcia wszystkie śliczne ...brzuszki cudowne....zazdroszczę Wam....pozytywnie .....
Słodziutka....miło,że o mnie pamiętasz....a myślami równiez jestem z Wami,podczytuję ale jakoś nie mam o czym pisac.....
Alicja...dzis drugi dzień ale nie wiem czy mi się uda.....
Marlenko....tulam Cię mocno i mam nadzieję,że wkrótce wszystko sie Wam poukłada i zaswieci słonreczko...
Sylwia...trzymam kciuki aby obeszło sie bez interwencji chirurgicznych....Maluszek przesliczny,zdrówka i mniej mdłości....
Guska...czekamy na więcej Twoich postów....
Mała...co tam u Ciebie .....byłas u lekarza?
Hanka....no niestety albo stety ale bb bardzo uzaleznia...ja żyć bez tego forum nie mogę...hihihi...ale nigdzie nie jest tak dobrze jak Tu......
Anesto...jesteśmy z Wami....mam nadzieję ze wszystko sprawnie pójdzie ....pozdrawiam ciepło...
Kaskax...dziękujęmy za nadzieję jaka nam dajesz.....
Carri...kochana jak samopoczucie....mam nadzieję ze po kłutni juz ani sladu...buziam
Niusia...optymizmu...fajnie,ze zaglądasz do nas...

Dilajla,Miruś,Mordoklejka,Ona,Ola,Allaa,Also,Aga Ir,Sasetka,Sonita,Iławianka,
Pati.b,Ozkane,Wróbelek,Szafirek,Kinguś,Karolka,Magda,Doka,Pixelka,Pyzunia,
Beti,Cyniczna,Enka,Jeżyk,Dlaczegotak,Alutka,....i wszystkie niewymienione dziewczynki cieplusio pozdrawiam.....

Agi - przytulam Cie do serduszka kochaniel
Pozdrowionka dla Anesto
Sylus siczna dzidzia ale torbiel brzydka
Jezyk Cyprianek przeuroczy Gratulacje raz jeszcze niech sie chowa zdrowo
pozdrawiam dziewczynki podczytuje was caly czas ale palcza mi sie posty przeprszam

A jak wam sie podoba moj suwczek :-) oj oby mknal do przodu haha

Niusia piekny suwaczek :-)

Silvia odpoczywaj kochana . Podziwiam Cie za Twoja siła i chec walki. Odpoczynek taki jak wyjazdy dobrze Ci zrobia:-)

reklama
Do góry