reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś, bardzo się cieszę i trzymam kciuki!

Karolka, przytulam mocno. Proszę nie trać nadziei, jeszcze i dla Ciebie zaświeci słońce. Buziaczek.

reklama
Witam dziwczynki
u mnie dzis doki wrocily bylysmy dzis z przyjaciolka na takim zpostkaniu mam z dziecmi dzieci sie tam bawia sa takie panie co pomagaja wymyslaja zabawy taka swietlica zeby mamy nie siedzialy caly czas w domu i mialy kontakt z innymi mamai mogle sie spotkac pogadac taka odskocznia od pieluch, myslalam, bedzie to dla mnie latwe ale niestyty tak nie bylo nagle zachchcialo mi sie tak plakac ze nie moglam nad tym zapanowac. . . smutno lzy cisna sie do oczu czemu zycie jest takieniespraweidliwe. . .

:-(Niusia nie smutaj sie:-( Kazda z Nas zadaje sobie pytanie "czemu zycie jest takie niesprawiedliwe" ...... Jedank nawet i ja nie znam odpowiedzi na te pytanie:-(Trzymaj sie i prosze nie smutaj sie

Dobranoc dziewczyny,ja też już spadam,M przeziębiony,mnie też juz coś bierze.

Kinguś przekazuję ci gratulacje od Kasiek:-)

witam

jezyk GRATULUJE SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KiNgus Gratuluje!!!!

WITAM nowe dziewczynki!!!!

U mnie zle.... praca po 10 godz smierc przyjaciela ,zle wyniki mojego chrzesniaka itd

pozdrawiam Was Wszystkie
also przytulam

reklama
Marlenko przytulam dawno Cie nie było u Nas.....:-( Przede wszystkim najszczersze kondolencje.....(*)...... A chrzesniaczek mam nadzieje ze wyzdrowieje choc nie wiem co mu dolega mam nadzieje ze nic zlego:-(

Do góry