reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi no to dobrze,że nie musisz iśc do szpitala,zawsze lepiej w domu.Trzymaj się:-)

Kinguś kciuki zaciśnięte,po wizycie zaraz dawaj znak:tak:

Słodziutka witaj:-)

Coni przytulam i odganiam twoje smutki choć u mnie też nie najlepiej,poddaję się!!!

Hanka3450,Enka1 Syla,Alla,Ala1985,Anetka83,Ola15.AgaAJ witajcie:-)

Selena piękny brzuszek:-)

Pyzuniagaj a ty nocny marek jesteś:-)

Kochane te wasze pieski,my mamy doga niemieckiego,wielka bestia.

Wszystkie niewymienione dziewczyny gorąco pozdrawiam:-):-)

reklama
Jeżyk, moje gratulacje!!! Teraz czekamy na fotki maluszka.

Selenka, śliczna ta Twoja Olcia, Madzia na pewno też będzie taka. Mój tata jak się nasza Julka urodziła to powiedział, że każda z nas była ładna, ale że Julka najładniejsza, heheh.

Pixelka, Aga_Irl, Wróbelek i Gabi, cieszę się, że z dzidziusiami wszystko ok (mam nadzieję, że nikogo więcej nie pominęłam).

Kunguś, trzymam kciukaski.

Alla, jutro za Ciebie będę trzymała.

Carri, kochana, mam nadzieję, że dzisiaj jesteś w lepszym nastroju.

A ja dzisiaj byłam odwiedzić koleżankę, jej córeczka ma 2 miesiące i troszkę. Jaka słodka, mówię Wam.

Poza tym chciałam sobie buty kupić, ale nie znalazłam. Ciężko mi już się schylać i wiązać albo zamek zapinać. Chciałabym najlepiej takie kozaczki dość krótkie zamszowe, które się po prostu wkłada, no ale ciężko takie znaleźć. Zastanawiam się też w jakiej kurtce będę chodziła wiosną, hahah, bo w swoją to się na pewno nie zmieszczę.

Wszystkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam.

Melduję się po 2dniowej nieobecności.

nie nadrobiłam Was jeszcze...

Wczoraj pochłonęły mnie zakupy. Ich rezultatem jest pyszny sosik z kaszą i ogóreczkiem:) Mniam mniam.

U mnie skończyła się @:-) bunt żywnościowy nie minął, waga w górę:baffled: ale w sumie się nie powinnam dziwić.

Jeżyk - gratulację ogromne

Kinguś - super wieści.Trzymam kciuki za zdrówko dzidzi.

Aga IR - gratuluję dobrych wiadomości o zdrówku maluszka.:-) Oby tak dalej:)

Carri mam nadzieję, że dzisiaj jest troszkę lepiej z Twoim nastrojem.
Koti nie zdążyłam Ci wczoraj odpisać bo mój Mężuś powiedział, że jak za sekundę nie skończę to mi prąd odłączy bo już za długo siedzi sam. No to musiałam wyłączyć i biec do Niego. a co do mdłości to znam dużo dziewczyn, które ich nie miały więc tym chyba nie powinnaś się sugerować. Pozdrawiam. Jak mnie M puści to zajrzę tu wieczorem.
enka, Słodziutka,Agnieszka AJ dzięki za miłe słowa, ale gdybym pisała tyle ile potrzebuję to wyrzuciłybyście mnie z tego forum. Ja na prawdę nie umiem o niczym innym mysleć. Jutro Mikołaj miałby 6 tygodni a w Walentynki planowaliśmy chrzciny. I tak w kółko o Nim. Wpatruję się w Jego zdjęcie i nie umiem pogodzić się z tym, że tylko to mi zostało. Kilka zdjęć i trochę wspomnień, które jeszcze niedawno były cudowne a teraz bolą. Bo jak mam nie płakać wspominając radość Misia, kiedy dowiedział się, że będzie brat, albo Jego odliczanie do porodu? Nawet jak pisał list do Gwiazdora to prosił, żeby dla Mikołaja znalazł się jakiś prezencik pod choinką i jak zobaczył, że jest to tak bardzo się cieszył. A później ze łzami w oczach powiedział "wiesz mamo, to te prezenty były niepotrzebne a tak chciałem żeby je dostał..." Pamiętam to wszystko i nie chce mi się wierzyć, że jeszcze kilka tygodni temu byłam tak szaleńczo szczęśliwa.
Selena śliczny brzuszek i imię dla Maleńkiej też śliczne. Magdaleny są super. Wiem coś o tym bo mam siostrzenicę o tym imieniu :-) i psiak też piękny :-D

Witam

Hanka ,Enka,Kaskax25 pozdrawiam Was serdecznie

Koti tez miałam kiedys koty:-) Teraz tez bym chciała miec jakiegos czworonoga w domu....

Aga Aj masz slicznego psa . Moj maz tez chce miec owczarka niemieckiego :-) Albo chociaz Labradora:-)

Pyzuniagaj ty nocny marku Chyba dzis tez cos poczytam natchnelas mnie na jakas ksiażke....

Syla28 jeszcze troche i napewno nie bedziesz miec wymiotów...:-)

Selenko sliczny brzuszek masz ;-) No i masz urocza psine.

Anetko to pieknie jeszcze jedna miesiaczka i staranka ....Wierze ze szybciutko zobaczysz dwie kreseczki Fajnego masz pieska a Twoja mama ma cudownego owczarka Aha gratulacje za wygranie konkursy ladna walentynka, piekne słowa;-)

Ola15 ale masz pieska ;-)

Malutka80 nie martw sie zapewne jutro w pracy bedzie dobrze ale kciuki bede trzymac .

AgaIrl duzo zdrowka zycze .... i mam nadzieje ze mniej boli uszko:-(

Gabi ciesze sie ze z malenstwem wszystko dobrze :happy: A o reszte sie nie martw zapewne wszytsko sie ułozy....

Also zapewne do wiosny cos kupisz:-) Jak narazie na wiosne sie nie zapowiada!

Dziekuje wszystkim za ciepłe słowa i za wsparcie
Dziekuje Slodziutka....

Pozdrawiam wszystkie niewymienione dziewczyny

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk ciążowy - 10 mm
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
zarys zarodka- 0,7 mm (coś się tam tworzy ale nie ma nawet milimetra).
Wcześniejsza ciąża niż wynika z okresu.
Za tydzień na usg i wtedy powinien być już zarodek widoczny.
Dziękuje za kciuki :tak::tak:

Witam

Cześć Carri jak samopoczucie?Mój M też chciałby labradora:-) Narazie nie chcę psiaka,bo mało mnie w domku. Mamy za to rybki, królika i dwie papużki faliste:-DBył jeszcze chomik,ale niestety zdechł staruszek. Mieliśmy jeszcze nimfe, taką większą papugę ,ale była tak hałaśliwa,że wzięła ją znajoma,która ma już jedną .Moja nazywała się Nina, ale okazało się ,że to on:-).I właśnie niedawno został tatusiem:-D.

reklama
Do góry