kinguś
Nie poddam się
Dziewczynki widzę, że moc Waszych kciuków jest ogromna za tydzień będę prosiła o to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś monitoring? Ja w tym cyklu myślałam, że nie będzie owulacji poszłam a tu dopiero rosły pęcherzyki, później myślałam, że jest już po okazało się, że jeszcze nie. Owulkę miałam dopiero w 18 dc i nic nie czułam gdyby nie usg to bym powiedziała że nie było.U mnie niestety chyba znowu nie ma owulacji:-(nawet tabletki nie pomogły.Poddaje sie.Przepraszam,że smędzę.
Spokojnie jak wcześniej miałam owulację to clo na pewno Ci pomoże tylko możliwe że przesunęła się trochę owulacja. Ja teraz nie widziałam śluzu płodnego. Kiedyś gin w czasie usg powiedział, że mam już płodny śluz a na zewnątrz nie było śladu.Lekarz kazał mi przyjść dopiero za miesiąc,ale poprzedni mówił że mam owu.Coś zaczyna mnie pobolewać podbrzusze,może jednak ale mam mleczny śluż(przepraszam za opisy) a to podobno oznacza cykl bezowulacyjny.
W poniedziałek pęcherzyk miał 4mm a dziś już 10mm. W poprzedniej ciąży to nie było pęcherzyka żółtkowego tylko sam ciążowy.kinguś...po cichutku gratuluje, bo jak jest pechezyk żółtkowy i costa cośtam ...to musi byc dobrze.....moje pierwsze usg ....maluch mial 0,76 mm :-) i widac bylo pecherzyk zółtkowy i serduszko :-)...ale ja owu miałam w 15dc a nie 18tym...wiec wczesniej