reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinguś gratuluję:-)Oczywiście że za tydzień kciuki pójdą w ruch.:tak:

U mnie niestety chyba znowu nie ma owulacji:-(nawet tabletki nie pomogły.Poddaje sie.Przepraszam,że smędzę.

U mnie niestety chyba znowu nie ma owulacji:-(nawet tabletki nie pomogły.Poddaje sie.Przepraszam,że smędzę.
A miałaś monitoring? Ja w tym cyklu myślałam, że nie będzie owulacji poszłam a tu dopiero rosły pęcherzyki, później myślałam, że jest już po okazało się, że jeszcze nie. Owulkę miałam dopiero w 18 dc i nic nie czułam gdyby nie usg to bym powiedziała że nie było.

Lekarz kazał mi przyjść dopiero za miesiąc,ale poprzedni mówił że mam owu.Coś zaczyna mnie pobolewać podbrzusze,może jednak ale mam mleczny śluż(przepraszam za opisy) a to podobno oznacza cykl bezowulacyjny.

Lekarz kazał mi przyjść dopiero za miesiąc,ale poprzedni mówił że mam owu.Coś zaczyna mnie pobolewać podbrzusze,może jednak ale mam mleczny śluż(przepraszam za opisy) a to podobno oznacza cykl bezowulacyjny.
Spokojnie jak wcześniej miałam owulację to clo na pewno Ci pomoże tylko możliwe że przesunęła się trochę owulacja. Ja teraz nie widziałam śluzu płodnego. Kiedyś gin w czasie usg powiedział, że mam już płodny śluz a na zewnątrz nie było śladu.

kinguś...po cichutku gratuluje, bo jak jest pechezyk żółtkowy i costa cośtam ...to musi byc dobrze.....moje pierwsze usg ....maluch mial 0,76 mm :-) i widac bylo pecherzyk zółtkowy i serduszko :-)...ale ja owu miałam w 15dc a nie 18tym...wiec wczesniej

reklama
kinguś...po cichutku gratuluje, bo jak jest pechezyk żółtkowy i costa cośtam ...to musi byc dobrze.....moje pierwsze usg ....maluch mial 0,76 mm :-) i widac bylo pecherzyk zółtkowy i serduszko :-)...ale ja owu miałam w 15dc a nie 18tym...wiec wczesniej
W poniedziałek pęcherzyk miał 4mm a dziś już 10mm. W poprzedniej ciąży to nie było pęcherzyka żółtkowego tylko sam ciążowy.
Ginka się dopatrzyła zarysu zarodka ale bardzo malutkiego bo nawet milimetra nie było.
Mam 2 zdjęcia i na jednym jest 5 tc a na drugim 4 i 4 a wg om 5tc i 6. Ale mówiła, że może być młodsza i na tym etapie jest dobrze, trochę mnie uspokoiła tymi słowami ;-)

Uciekam kochane bo muszę pranie wstawić, jutro zajrzę
Buziaczki

Ostatnia edycja:
Do góry